Anna: Sinkkuna elävä Laura Voutilainen toivoo löytävänsä tasapainoisen rakkauden: ”Monilla miehillä on hallinnan tarve, ja jos mies haluaa hallita, minä pakenen”

Laulaja Laura Voutilainen, 45, elää yksin, mutta ei tunne oloaan yksinäiseksi. Silti hän toivoo Anna-lehdessä, että löytäisi vielä joskus kumppanin, joka pysyisi hänen rinnallaan.

Vaikka muusikko Laura Voutilainen elää yksin, hän ei tunne oloaan kovin yksinäiseksi, kertoo Anna-lehti. Ajatus mahdollisesta parisuhteesta ei kuitenkaan tuntuisi hassummalta.

”Tietysti tunnen kaipuuta saada elinkumppani ja toivon löytäväni vielä rakkauden”, Laura sanoo Annan haastattelussa.

”Se ei silti ole elämäni fokus vaan mahdollinen luonnollinen tulema, joka ehkä tulee taianomaisesti vastaan sitten, kun sen aika on.”

Lue myös: Laura Voutilainen Annassa: ”En ryhdy miehelle äidiksi enkä tyttäreksi”

Laulaja tietää, mitä mahdolliselta parisuhteeltaan kaipaisi – ja mitä ei.

”Tärkeintä parisuhteessa minulle olisi se, että toisen lähellä olisi helppo elää ja kummatkin voisivat olla oma itsensä rennosti toisen kanssa. Molemmilla pitäisi olla myös omaa tilaa ja elämää”, hän sanoo Annassa.

”En siedä minkäänlaista jyräämistä tai alistamista. Monilla miehillä on hallinnan tarve, ja jos mies haluaa hallita, minä pakenen. Miehen täytyy myös voida olla tossuilematta rinnallani.”

Lue myös Seura.fi: Laura Voutilainen pohtii töytimishuumoria ja vihapuhetta: ”On vaikea katsoa, kun yksi uhrataan muiden puolesta”

Laura Voutilainen julkaisee uutta musiikkia, joka koskettaa laulajaa itseäänkin

Jo pienestä saakka musiikin parissa viihtynyt laulaja kertoo Anna-lehden haastattelussa julkaisevansa syksyn aikana uutta musiikkia. Koronarajoitusten salliessa hänellä on toivottavasti edessään myös konserttikiertue. Lisäksi Laura on mukana Nelosen All Together Now -musiikkiviihdeohjelmassa.

”Syyskuun alussa julkaistaan uusi kappaleeni nimeltä Kesäkuun 4. Se on tunnepitoinen biisi, jossa kertoja saa kutsun ex-miehensä uusiin häihin, joita vietetään kyseisenä päivänä”, Laura kuvailee Annassa.

Kappale käsittelee vaikeita asioita voimaannuttavasta näkökulmasta, irti päästämistä ja sitä, miten entiselle rakkaalleen voi toivoa onnea. Se kannustaa jatkamaan elämässä eteenpäin: jos vaikeita tunteita ei käy läpi, painolasti jää itselle.

”Kappale on sen verran omakohtainen, että elän itsekin yksin ja teen jatkuvasti sinunkauppoja menneisyyteni kanssa”, Laura Voutilainen sanoo Anna-lehden haastattelussa.

”Haluan elää mahdollisimman kevein sydämin enkä rypeä menneissä tai murehtia tulevaisuutta.”

Lue myös Annan juttu: Laura Voutilainen potee aikuisen identiteettikriisiä: ”Mitä olen, jos en ole keikkaileva artisti, jonkun kumppani tai arkea pyörittävä äiti?”

Avainsanat

Keskustelu

Siinäpä tenkka poo, mistä miehen vielä löytäisin.
Onko välttämätöntä, kun kylässäkävijöitäkin voi pitää.
Omaa vapautta oppii parhaiten arvostamaan, kun törmää juuri em.hallitseviin, omistushaluisiin tai oman egonsa menettämisen pelkoisiin miehiin. Puistatus.
Miksi tuhlata päivääkään omasta saavutetusta tasapainosta ja vapaudesta. Tai vaihtoehtoisesti pysyy suhde tuoreena, kun ei saman katon alla asu.
Onnellisena voi olla, kun on omia lapsia ilona ja saa heidän elämäänsä seurata, kannustaa ja tukeakin.
Meitä vapaana elämään tykästyneitä pidetään ilmeisesti umma kumma poikkeavina, siksikö pitää melki väkisin etsiä ja toivoa Ritarinsa löytymistä vai tyhjyyttäkö pelkää hän.
Siinäpä pohdittavaa.

Kommentoi juttua: Anna: Sinkkuna elävä Laura Voutilainen toivoo löytävänsä tasapainoisen rakkauden: ”Monilla miehillä on hallinnan tarve, ja jos mies haluaa hallita, minä pakenen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X