Seura: Dannyn ja taustalaulaja Katja Lukinin suhde on läheinen – Katjalla on omat lakanat ja pyyhe Dannyn kotona

Dannyn ja taustalaulajana tunnetun Katja Lukinin ystävyys ja yhteistyö on kestänyt jo yli 20 vuotta. Tarvittaessa he vastaavat toistensa puheluihin keskellä yötä, Seura kirjoittaa.

Taustalaulajana tunnetuksi tullut Katja Lukin on pisimpään laulajalegenda Dannyn tallissa viihtynyt artisti. Yli 21 vuoden aikana suhteesta on tullut paljon enemmän kuin ammatillinen yhteistyö, kirjoittaa Seura-lehti.

He ovat toisilleen Katjuska ja Dänsky. Dannyn Rokinnokan kesäparatiisi on Katjalle kuin toinen koti. Tai kolmas, sillä hänellä on omat lakanat ja pyyheliinat myös Dannyn Kirkkonummella olevan kodin kaapissa.

Lue myös: Seura listasi Dannyn elämän naiset: 4 ylitse muiden

Danny ja Katja Lukin: Välillämme ei ole romantiikkaa

Vuosikausia kestäneestä yhteistyöstä on versonut ystävyys, jossa on vuosien varrella yritetty nähdä romanttisiakin sävyjä, Seura kertoo.

Kun Danny ja Liisa Lipsanen erosivat vuonna 2006, Katja löi muiden bändiläisten kanssa vetoa siitä, kenestä lööppilehdet yrittäisivät tehdä Dannyn naisystävän.

”Kahden viikon kuluttua olin itse Dannyn kanssa erään lehden kansikuvassa. Kuva oli otettu salaa Rodoksella, missä olimme koolla isolla porukalla. Kaikki muut, kuten silloinen poikaystäväni, oli rajattu kuvasta pois”, Katja Lukin muistelee Seuran haastattelussa.

Katja ja Danny vakuuttavat, että heidän välillään kyse on ystävien, ei rakastavaisten keskinäisestä tunteesta.

”Välillämme ei ole ollut koskaan minkäänlaista romanttista säpinää.”

Lue myös Anna.fi: Parisuhdekohuihin väsynyt Erika Vikman sai uutta virtaa uralleen: ”En ole tottunut siihen, että olisin pidetty”

Oma ura ei houkuttele

Mr. Tähtitehtaaksikin tituleerattu Danny on auttanut viihdealalle 158 artistia. Katjasta olisi voinut tulla yksi kirkkaimmista tähdistä. Hän ei ole toiminut yksinomaan taustalaulajana, vaan julkaissut oman levyn, pitänyt omia konsertteja ja kaiken ohessa opiskellut ennätysajassa opettajan ammatin. Dannyn showssakin Katjalla on soolo-osuutensa.

Katja Lukin ei kuitenkaan ole halunnut nousta kokonaan omien siipiensä varaan. Sille on ollut syynsä, Seura kirjoittaa.

Kymmenisen vuotta sitten Katja kaivoi jälleen kerran lakanoitaan Dannyn kodin kaapista Kirkkonummella keikkamatkan jälkeen. Mielessä pyörinyt ajatus ei antanut rauhaa, vaan hän käveli Dannyn huoneen ovelle.

”Olet tehnyt kaikkesi minun eteeni. Oletko pettynyt, kun en ole lähtenyt omille siivilleni ja luonut kokonaan omaa, itsenäistä uraa?” Katja kysyi.

”En halua lähteä. Minusta on niin ihanaa olla juuri tässä, tiimiisi kuuluminen on minun juttuni.”

Danny oli hymyillyt ja sanonut:

”Ei sinun tarvitse mihinkään lähteä. Saat olla kanssani niin kauan kuin haluat.”

Lue myös Seuran juttu: Dannyn ja Katja Lukinin ystävyys on kestänyt yli 20 vuotta: ”Katja on poikkeuksellisen ihana ihminen”

Avainsanat

Keskustelu

Danny on herrasmies! Hänellä paljon naisystäväviä varmaan, ei kyllä tosiaan hyppää sänkyyn kaikkien tarjolla olevien kanssa!

”Vanhus” sanaa ei mielestäni saisi käyttää halventavassa mielessä. Ihminen on vanhanakin ennen kaikkea oma persoonallisuutensa. Kaikki vanhenevat joka päivä. Mies ja nainen voivat olla ystäviä ihan helposti. Osin vääristynyt käsitys joka suhteeseen laitetusta seksi-epäilystä liittyy siihen, että valtaosa ammateista on joko nais- ja miestehtäviä, joissa voi syntyä sukupuolen liioittelua. Unohtuu että olemme kaikki vain ihmisiä. Mies-nais-ammateissa ystävyydet ovat tavallisia, koska on helppo nähdä toisensa ihmisinä.

Kommentoi juttua: Seura: Dannyn ja taustalaulaja Katja Lukinin suhde on läheinen – Katjalla on omat lakanat ja pyyhe Dannyn kotona

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X