Hannele Lauri 

Seura: Hannele Laurin mielestä on naurettavaa, että häntä kutsutaan diivaksi – kertoo nyt, millainen oikeasti on

Hannele Lauri kertoo Seura-lehden haastattelussa tunnistavansa vain osan julkisuuskuvastaan. Jopa itselleen nauraminen ymmärretään julkisuudessa helposti väärin.

Hannele Lauri, 67, on koko kansan tuntema näyttelijä. Hänessä on kuitenkin paljon sellaista, mitä julkisuudessa ei ole esitelty, kertoo Seura.

”Minusta on luotu mediassa tietyntyyppinen kuva, josta en välttämättä tunnista kuin osia”, Hannele Lauri sanoo Seuran haastattelussa.

”On naurettavaa, että minua kutsutaan diivaksi. Olen kaikkea muuta.”

Lue myös: Hannele Lauri on suora ja temperamenttinen ja latelee juttunsa estottomasti – ex-mies kertoo, millainen tähti oikeasti on

Millainen on aito Hannele Lauri?

Hannele kertoo esimerkiksi nauravansa paljon itselleen. Usein se ymmärretään kuitenkin väärin. Julkisuuskuvastaan huolimatta Hannele on iloinen pitkästä urastaan.

”En koskaan kehu haastatteluissa itseäni, sillä en yleensä puhu työstäni. Olen iloinen siitä, mitä olen saanut tehdä, mutta en jaksa jauhaa niistä. En näyttele näyttelijää. Kun astun ovesta ulos, unohdan ammattini ja olen minä.”

Hannele kertoo Seurassa olevansa yliherkkä. Samalla hän osaa pitää puoliaan.

”En kestä lainkaan epäoikeudenmukaisuutta, valehtelua tai syrjintää, kohdistuvatpa ne ihmisiin tai eläimiin”, Hannele sanoo Seuran haastattelussa.

Akilleen kantapää on erityisesti Hannelen lapset, lapsenlapset ja 16-vuotias jackrussellinterrieri Nancy. Jos heistä sanotaan jotain kielteistä, Hannelen kova puoli nousee esiin.

Lue myös Annan juttu: Näin Hannele Laurin hiustyyli on muuttunut vuosien varrella! Muistatko vielä kreppikiharat, kaksivärivärjäyksen tai Diana-tukan?

Usko auttaa koronan keskellä

Vaikka Hannelen ei ole esimerkiksi ikänsä takia syytä olla koronakaranteenissa, hän on tehnyt kaikkensa suojellakseen itseään ja lähimmäisiään. Koronapandemian aikana lapset ja lapsenlapset ovat olleet mielessä jopa tavallista enemmän. Pahinta on jatkuva ikävä.

”Koronapandemian aikana olen ajatellut kuolemaa aiempaa enemmän”, Hannele sanoo Seuran haastattelussa.

Hannele kertoo pelkäävänsä erityisesti lasten, lastenlasten ja kaikkien muiden läheistensä puolesta. Välillä myös oma terveys huolettaa.

”Rukoilen, että saan edelleen olla katsomassa, että heillä on kaikki hyvin ja voin auttaa kaikessa mahdollisessa”, Hannele kertoo.

Rukoileminen on auttanut poikkeustilassa. Hannele on uskonut Jumalaan jo pienestä pitäen.

”Olen säilyttänyt lapsen uskoni”, Hannele sanoo Seurassa.

”Päivittäinen hiljentyminen ja rukoushetki ovat minulle muulloinkin tärkeitä, vaikka ne eivät ehkä heti tule mieleen minua katsoessa.”

Lue myös Seuran juttu: Näyttelijä Hannele Lauri kertoo urastaan ja paljastaa, ettei koskaan mene ensi-iltoihinsa: ”On naurettavaa, että minua kutsutaan diivaksi – olen kaikkea muuta”

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Seura: Hannele Laurin mielestä on naurettavaa, että häntä kutsutaan diivaksi – kertoo nyt, millainen oikeasti on

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X