Ihmiset

Heidi Pakarinen kertoo Seurassa, että Tinder on hänelle kauhistus: "Ulkonäkö pettää aika usein niin hyvässä kuin pahassa"

Vaikka kolme kihlausta on päättynyt eroon, Heidi Pakarinen kertoo Seurassa haaveilevansa, että joskus vielä menisi naimisiin. Tinderistä hän ei kuitenkaan tulevaa puolisoa suostu etsimään.

Heidi Pakarinen, 43, kertoo Seurassa olleensa aina herkkä ihastumaan. Ensimmäinen ihastus oli maatalon hyväkäytöksinen ja komea isäntä Pekka, johon Heidi hullaantui alle kouluikäisenä.

Heidi on myöhemminkin ihastunut tiuhaan, ja kihloihinkin hän on mennyt kolmesti. Yhtä usein kihlaus on kuitenkin myös purettu.

Lue myös: Heidi Pakarinen Annassa: ”En aio enää suostua huonoon parisuhteeseen”

Usko rakkauteen ei kutenkaan ole murentunut. Heidi kertoo Seuran jutussa, ettei ajattele erojen olevan epäonnistumisia.

”Jokaisessa suhteessa olen oppinut paljon niin itsestäni kuin rakkaudesta”, Heidi sanoo Seurassa.

Ei sinkku, vaan neiti!

Heidi käyttää itsestään termiä neiti. Sanassa sinkku on hänen mielestään epämiellyttävä sävy.

”Se kuulostaa siltä kuin hakemalla hakisin, odottaisin tai etsisin jotakuta”, Heidi sanoo Seurassa.

Se ei pidä paikkansa. Heidi ei kuitenkaan vastustaisi, jos kohdalle sattuisi sattumalta joku hurmaava mies.

”Olen valmis kohtaamaan, rakastumaan ja elämään toisen kanssa, mutta en kestä ajatellakaan, että häntä pitäisi etsiä jostain”, Heidi kertoo Seuran jutussa.

Tinder ja muut sen kaltaiset nettideittisovellukset ovat kauhistus.

”Niissä merkitään ihmisiä, jotka näyttävät hyvältä omaan silmään. Apua, sehän on kuin olisin vaatekaupassa. Ulkonäkö pettää aika usein niin hyvässä kuin pahassa”, Heidi sanoo Seurassa.

Lue myös: Kannattaako Tinderiin mennä? Kokenut 42-vuotias käyttäjä kertoo parhaat vinkit Tinderiin

Heidi Pakarinen

Heidi Pakarinen haaveilee häistä

Vaikka nyt parisuhteesta ei ole tietoa, Heidi haaveilee vielä joskus menevänsä naimisiin ja viettävänsä puolison kanssa loppuelämänsä.

”Haluaisin edelleen olla joskus jonkun vaimo. Olen ollut aina parisuhdeihminen. Minusta ihmisiin on sisäänrakennettu, luontainen malli olla jonkun kanssa. On tarkoitettu, että elämä jaetaan toisen kanssa”, Heidi sanoo Seurassa.

Hän uskoo, että sielunkumppani vielä löytyy.

”Silloin voin tehdä nopeitakin ratkaisuja. Olen elämään heittäytyjä ja luotan tunteisiini”, Heisi sanoo jutussa.

Lue myös Seuran juttu: Heidi Pakariselle päättyneet rakkaudet ovat opettaneet ettei kumppania tarvitse miellyttää millään erityisellä tavalla: ”Minulla on nykyään riittävästi rohkeutta rakastaa elämää ja itseäni”

Kommentoi

Kommentoi juttua: Heidi Pakarinen kertoo Seurassa, että Tinder on hänelle kauhistus: "Ulkonäkö pettää aika usein niin hyvässä kuin pahassa"

Sinun täytyy kommentoidaksesi.