Suhteet

Kannattaako Tinderiin mennä? Kokenut 42-vuotias käyttäjä kertoo parhaat vinkit Tinderiin

Käytä profiilin suunnittelemiseen aikaa, älä hätkähdä outojakaan ehdotuksia äläkä tee katoamistemppua. Kokeneen nettitreffeillä kävijän Tinder-kokemukset ja parhaat vinkit auttavat pääsemään kiinni Tinderin ihmeelliseen maailmaan!

Mobiilitreffipalvelu Tinder on yksi suosituimmista nettideittailusovelluksista. Mutta millaisia ovat Tinder-kokemukset, ja kenen kannattaa mennä Tinderiin?

”Kenen ei kannata?” kokenut Tinder-käyttäjä Sarita, 42, heittää takaisin. ”Mielestäni ei ole olemassa ihmistyyppiä, jonka ei kannattaisi tai joka ei voisi mennä Tinderiin. Tinder on hyvä vaihtoehto silloin, kun ei kulje riennoissa. Se on hyvä tapa kotioloista katsastaa mies- tai naistarjontaa.”

Useilla kymmenillä Tinder-treffeillä käynyt Sarita paljasti Tinder-kokemukset Kotiliedelle ja listasi seitsemän asiaa, jotka Tinderin käyttäjän kannattaa pitää mielessä.

Lue myös: Miten Tinder toimii? 5 vinkkiä Tinderin käyttämiseen

Tinder-kokemukset: Miten aloittaa keskustelu Tinderissä? Millainen on hyvä Tinder-profiili?

1. Tinder-profiilin suunnittelemiseen kannattaa käyttää aikaa

”Valitse profiiliin useampi kuva itsestäsi. Sillä ei ole mitään väliä, miltä olet näyttänyt lapsena tai armejaikäisenä, joten valitse tuoreita kuvia. Kannattaa myös kirjoittaa jotakin itsestään. Ei välttämättä tiukkaa vaatimuslistaa siitä, millaista ihmistä etsii, mutta joitakin hyviä puolia kannattaa paljastaa itsestään. Silloin saa ehdottomasti enemmän matcheja (osumia yhteensopivuudesta toisen Tinder-käyttäjän kanssa), kun profiilissaan paljastaa jotakin pientä itsestään ja toisaalta se karsii myös epätoivottuja matcheja ja ehdotuksia pois”, Sarita kertoo.

2. Sovi tapaaminen pian

”En suosittele pitkiä kirjoitteluita, vaan tapaaminen kannattaa sopia kiinnostavan ihmisen kanssa mahdollisimman pian. Muutamasta päivästä pariin viikkoon on sopiva aika kirjoitella, mutta sen jälkeen olisi hyvä sopia tapaaminen. Toki kirjoitelu voi paljastaa toisesta ihmisestä myös asioita ja esimerkiksi rajata pois sellaisia ihmisiä, jotka eivät ole lainkaan omaa tyyppiä.

Tapaaminen kertoo kuitenkin eniten. Jos muodostaa ihmisestä käsityksen päässään pelkkien kirjoitteluiden perusteella pitkän ajan kuluessa, mielikuvasta voi muodostua myönteisempi kuin millaiseksi live-tapaaminen osoittaa todellisuuden.”

3. Älä tee katoamistemppua

”Toivoisin koko Tinder-yhteisön puolesta, että ghostaaminen loppuisi. Ghostaamiseksi kutsutaan sitä, että on jo sovittu alustavasti tapaamisesta, mutta kun aletaan puhua ajankohdasta ja paikasta, vastausta ei enää kuulukaan. Valitettavasti myös sitä tapahtuu, että ihminen ei ilmaannukaan sovittuun tapaamiseen. Siihenkin kannattaa varautua.”

Lue myös: Eron jälkeen teini-ihastus löytyi Tinderistä: ”Aluksi tapasimme salaa lapsilta”

4. Ole ystävällinen mutta jämäkkä

”Ei kannata käydä pitkiä keskusteluja sellaisen ihmisen kanssa, josta ei ole kiinnostunut. Kiltti ihminen jää helposti jumittamaan. Kannattaa kuitenkin olla suora ja sanoa hyvästit niille, jotka eivät kiinnosta.”

5. Älä hätkähdä outoja ehdotuksia Tinderissä

”Kannattaa varautua siihen, että Tinderissä on monella mielellä ihmisiä liikkeellä. Jos etsit aviomiestä itsellesi ja isää lapsillesi, on hyvä pitää mielessä, että mukaan mahtuu ihmisiä, joilla on täysin toisenlaiset motiivit.

Todella yllättäviäkin ihmisiä voi tulla vastaan, eikä kannata säikähtää, jos tulee outoja ehdotuksia. Tinderiin mahtuu monenlaista, eivätkä kummalliset ehdottelut kuvaa koko Tinderiä. Kannattaa pitää mielessä, että kenenkään kanssa ei ole pakko nähdä eikä olla tekemisissä. Matchin voi aina poistaa.”

Tinder-kokemukset, Tinder-kokemuksia, kannattaako mennä tinderiin, tinder, miten tinder toimii

6. Keskustelun saa rullaamaan kysymyksillä

”Matchin jälkeen on aika tavallista, että moikataan. Jos haluaa, että keskustelu ei tyssää siihen, kannattaa esimerkiksi kysyä jotakin, mikä liittyy toisen profiiliin. Kysymykset vievät keskustelua helpolla tavalla eteenpäin. Ei kuitenkaan kannata kysyä ’miten päiväsi sujuu’. Se on aika persoonaton ja muutenkin hankala kysymys. Kysymysten lisäksi hyvä tapa aloittaa keskustelu on toisen profiilin kuvien kommentoiminen. Joskus keskustelua ei synny hyvistä yrityksistä huolimatta. Silloin on aika mennä eteenpäin.

Jos keskustelu etenee pidemmälle, toiselta osapuolelta saattaa tulla ehdotus, että vaihdetaan puhelinnumeroita. Kannattaa miettiä etukäteen, haluaako sen antaa ennen tapaamista ja miten tällaisiin pyyntöihin vastaa.”

Lue myös: Tintti löysi rakkauden Tinderistä: ”En suunnitellut löytäväni uutta puolisoa näin nopeasti”

7. Älä stressaa

”Kun liityin Tinderiin, ajattelin, että apua.  Tuntui alastomalta, kun ihmiset kyselivät, että missä asun ja niin edelleen. Tajusin kuitenkin, ettei Tinderissä tarvitse olla millään tavalla tunnistettava.

Alkuun pohditutti myös, että mitäs kun joku tuttu näkee minut Tinderissä. Nyt kuitenkin sanoisin, että kaikkihan siellä ovat. Tinderissä oleminen on todella tavallista. On myös hyvä muistaa, että tilin pystyy aina poistamaan ja toisaalta aina pystyy myös palaamaan takaisin.”

Saritan nimi muutettu. 

Kommentoi

Kommentoi juttua: Kannattaako Tinderiin mennä? Kokenut 42-vuotias käyttäjä kertoo parhaat vinkit Tinderiin

Blaablaablaa…

Ei naisten tarvitse nähdä vaivaa parinhaussa, lähinnä odottelevat sopivaa ehdottelijaa. Kymmenillä treffeillä käynyt nirso ikisinkkunainen on kyllä viimeinen, jolta kysyä neuvoa treffailuun…

Pyörremysky

Olenko oikeassa että se on nuorten ihmisten kohtaamista juttu
Onko enää olemassakaan sellaista mistä hakea seuraa itselleen,kun on jo ikää?Olin eliittipumppaneissa,mutta jäin pois ja liityin johonkin b.2.s.a.r.i.a. ja mitä kaikkea siinä olikaan.En ollut kahta viikkoa kun havaitsin ettei ole minun juttu,ilmoitin lopetaakseni tilini.Ette tiedä,minä sain sieltä 238.e.laskun,jäsenyyteni päättyy vasta 8,1.2019.Olen laittanut useamman sähköpostin sinne,viimeksi eilen,etten maksa sitä laskua,saa nähdä miten mun käy.Mitä tästä opin,en ikinä erehdy moiseen

Anneli

Niin kävi minullekin ei ikinä enää sain kyllä rahani takaisin.

Madelene

Tervehdykseni ”Pyörremyrskylle:” Olen ollut mainitsemasi b 2 deittipalvelussa useitavuosia sitten.Kokemuksena kerron tavasta miten itselleni ehdotettiin
mitäkomeipien nuortenmiesten hymyileviä kuvia saatteena oli kehotus ottaa tu
ohon komistukseen yhteyttä….hän varnasti tulee ottamaan sinuun yhteyttä. Yhteydenottoja ei tullut….Odottelin useamman minulle esiteltyn miemenyhteydenottoja,.Heidän BISNEKSENSÄ selvsi varsin nopeast.Palvelunpitäjä veliotti kaikista esittelemästään versiosts kohtalaisensumman rahaaa
Toisinsanoen en ollut näiden 2kiiltokupoien vastauksia ainuttakaan,YMMÄRSIN B2 deittipalvelun ns.kultakaloja tarjolle.Isellemi tuli hurjalasku kahteenkin kertaan.SAIN perintätoimistolta uhkausvaateenilmoittaen kieltäydyin maksamasta,samalla teinselväksi ette heidätoimintansa vastannut rehellisiä suosituksia.kysy lisää mikäli kiinnostaa.

Anneli

B2 täyttä huijausta. VAROKAA KUUKKELI

tinderoff

Muutaman vuoden on ollut Tinderi ja toistaiseksi omiin avausviesteihin on tullut vastauksia vain boteilta. Tänä aikana on tullut kokeiltua erilaisia profiilitekstejä ja kuvia, mutta en ole huomannut niillä mitään vaikutusta. Eli sanoisin että miehen ei kannata tinderiin lähteä, ellei sitten kuvien katselu riitä.

Pettynyt

Tinder täyttä paskaa. Rahaa vain kerätään.
Yritetään saada maksamaan nähdäkseen tykkääjänsä, ilmoittaa yli 40 tykkääjää ja välillä on 25 ja taas pomppaa yli 40.
Vaikka iäksi laitoin haussa 30-60 ei tullut kuin 2 osumaa vaikka monena päivänä naputan jokaiselle kuvalle sydäntä.

draopa

Hyvä deittisivusto – http://hespac.com/datefi.htm Liittyminen on ilmaista ja suurinta osaa sivuston ominaisuuksista pääsee käyttämään ilmaiseksi.

Kyrpiintynyt

Tinder ym deittisovellukset on ihan turhia keksintöjä, naiset kerää siellä vain itseluottamusta hertoilla eikä kiinnosta tavata irl kun aina joku tekosyy, itselle on tarjolla ainoastaan bottia, 150kg tonnikeijua jne mut muut feidaa heti. Tuolla sivistyksen parissa eräät oriit sit poimii marketeilta ja pikaruokapaikoista pe-iltaisin missitason muijia bileisiin ja kassien tyhjennys on varma, seuraavana vklp eri tytöt messiin… Sais kaatua kaikki deittisovellukset profiilineen päivineen!!

Sumu69

Rahan keruuta, lopettaminen mahdotonta. Helppo tilata yhtä sun toista mutta lopettaminen mahdotonta. Kyllä vituttaa kun vain haluis seuraa mutta huorissa käyminen on varmempaa.

Sinun täytyy kommentoidaksesi.