Anna: Laulaja Krista Siegfridsin äiti muutti naapuriin vauva-arjen avuksi: ”En voi koskaan kiittää häntä tarpeeksi”

Äidiksi tuleminen muutti showbisneksen ehdoilla elänyttä laulaja Krista Siegfridsiä. Apuna lapsiperhe-elämän hulinassa on oma äiti, kertoo Anna-lehti.

Krista Siegfridsin, 35, ja hänen Rutger-puolisonsa tytär Lizzy täyttää marraskuussa vuoden. Aiemmin showbisneksen ehdoilla eläneen laulajan elämä on mullistunut äidiksi tulemisen myötä, kirjoittaa Anna-lehti.

”Ennen Lizzyn syntymää monet sanoivat, että maailma mullistuu lapsen syntymän jälkeen. Ajattelin, että joopajoo. Lizzyn synnyttyä ymmärsin, että kliseet ovat totta – elämänmuutos oli valtava”, Krista Siegfrids sanoo Annan haastattelussa.

Nyt tytär on Kristan elämän ykkönen kaikessa. Ilo tuntuu syvemmältä kuin ennen, ja tytön väläyttämä hymy saa kiireisimmänkin päivän tuntumaan ihanammalta.

”Äitiyden myötä olen löytänyt myös sisäisen rauhan, jota minulla ei ennen ollut. Aiemmin minun oli vaikea rauhoittua ja olla aloillani. Nyt parhaita hetkiä ovat ne, kun otan iisisti ja hengailen Lizzyn kanssa”, Krista sanoo.

Lue myös: Nämä 5 asiaa jokaisen äidin pitäisi oppia lapsiltaan: ”Kyllä sinäkin saat itkeä, äiti”

Krista Siegfrids: ”Äiti on sankarini”

Korvaamaton apu lapsiarjessa on ollut Kristan oma Lisbeth-äiti, 66. Krista kutsuu häntä sankarikseen.

”En voi koskaan kiittää häntä tarpeeksi asioista, joita hän on tehnyt minun ja sisarusteni eteen. Esimerkiksi juuri nyt hän on muuttanut syksyksi Kaskisista Helsinkiin voidakseen auttaa minua Lizzyn hoidossa, jotta voin osallistua ohjelmaan ja päivittäisiin tanssitreeneihin. Äiti tietää, miten tärkeä projekti tämä on minulle”, Krista kertoo Annassa hiljattain alkaneista Tanssii tähtien kanssa -ohjelman tanssitreeneistä.

Krista kertoo vuokranneensa äitinsä kanssa vierekkäiset kalustetut asunnot Helsingin Katajanokalta. Naapureina asuminen on tuonut enemmän yhteistä aikaa kuin moneen vuoteen. Ikävä on ollut kova.

Krista haluaa opettaa omalle lapselleen samoja asioita, joita Lisbeth-äitikin on aikoinaan opettanut. Äiti on aina kannustanut olemaan kiltti toisille. Muita ei saa kiusata, vaan kaikkia pitää kunnioitaa. Pieni hymy vastaantulijalta voi piristää paljon.

”Joskus teini-iässä mollasin omaa ulkonäköäni. Muistan edelleen, miten äiti sanoi: ’Krista, ulkonäkö ei saa koskaan olla tärkein asia. Teot merkitsevät, ei kuori.’ Äiti ei ole koskaan puhunut omasta tai muiden ulkonäöstä negatiivisesti minun kuulteni. Saman esimerkin haluan antaa myös Lizzylle.”

Lue myös Annan juttu: Krista Siegfridsin ja Rutger-puolison suhteessa on ollut pieniä kulttuurisokkeja: ”Hän ihmetteli, miksi aikuiset ihmiset ostavat muumimukeja

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Anna: Laulaja Krista Siegfridsin äiti muutti naapuriin vauva-arjen avuksi: ”En voi koskaan kiittää häntä tarpeeksi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X