Antti Paavilainen ja Miia Nuutila

Miia Nuutila ja Antti Paavilainen Seurassa: ”Olemme onnekkaita, koska meillä on mahdollisuus tehdä töitä yhdessä”

Kesäteatterin lavalla Kari Tapiota ja Pia Viheriävaaraa näyttelevä tosielämän aviopari Antti Paavilainen ja Miia Nuutila tietää, miten sopu säilyy kovassakin paineessa, kertoo Seura-lehti.

Miia Nuutila ja Antti Paavilainen esiintyvät ensi kesänä yhdessä Lappeenrannan kesäteatterissa Kari Tapio – Olen Suomalainen -musiikkinäytelmässä. Antti näyttelee Kari Tapiota ja Miia tämän puolisoa Pia Viheriävaaraa.

Musikaali kertoo vuonna 2010 menehtyneen Kari Tapion tarinan sekä hänen ja niin ikään edesmenneen Pian yhteisen taipaleen käänteistä – niin menestyksen vuosista kuin alkoholin ja naisseikkailujen huurustamista ajoistakin.

Mutta miltä tosielämän avioparista tuntuu näytellä lavalla toista avioparia, kysyy Seura?

Varsin hyvältä ja luontevalta, vakuuttavat molemmat lehden jutussa.

”En osaa ajatella tätä asiaa niin, että nyt tässä näytellään oman vaimon kanssa toista pariskuntaa. Teemme yhdessä musikaalia ja sillä selvä”, Antti tuumaa Seurassa.

”Olemme todella onnekkaita, koska meillä on mahdollisuus tehdä töitä yhdessä. Kaikkein parasta on se, että saamme olla yhdessä”, Miia lisää jutussa.

Lue myös: Uusperheen perustaneet Miia Nuutila ja Antti Paavilainen: ”Emme anna lasten tulla väliimme”

Antti Paavilainen ja Miia Nuutila

Antti Paavilainen ja Miia Nuutila

Treenaamista helpottaa se, että ammattinäyttelijänä uransa tehnyt Miia pystyy opastamaan Anttia oman alansa asioissa ja ammattimuusikkona Antti puolestaan jeesaa Miiaa musiikkiosuuksissa.

”Antti jaksaa opastaa minua aina rauhallisesti, samoja asioita yhä uudelleen ja uudelleen. Hän on minulle todella suuri tuki laulamisessa, koska en ole tehnyt sitä niin paljoa aiemmin. Vastaavasti minä autan Anttia tekstien kanssa, koska hänellä on päähenkilönä enemmän opeteltavaa.”

Kyseessä on jo neljäs näytelmä, jossa Antti ja Miia esiintyvät yhdessä

Yhteiset työmetodit ovat tutut. Miian ja Antin tapauksessa se tarkoittaa sitä, että Miia on laatinut kalentereihin harjoitteluaikataulut, joita noudatetaan.

”Ilman Miian tekemää aikataulutusta saattaisin itse livahtaa helposti sohvan puolelle, mutta kun rouva piiskaa himassa, niin ei auta muu kuin treenata.”

Lue myös: Näyttelijä Miia Nuutila uusperheestään: ”Tässä suhteessa on tilaa hengittää”

Kumpikaan ei usko, että heidän välilleen kehkeytyisi vaikeuksia.

”Tosin joskus minusta tuntuu, että haluaisin treenata enemmän ja Antti haluaisi levätä ehkä vähän useammin. Se piiskaaminen voi olla minussa vähän rasittava puoli.”, Miia pohtii.

”Ei se minua oikeasti ota aivoon, koska tiedän todellisuuden ja tiukan aikataulumme”, Antti toppuuttelee.

Miia muistuttaa, että sopuisan yhteiselon taustalla on uskomaton onni siitä, että he ovat löytäneet toisistaan kaltaisensa.

”Olemme molemmat tehneet uramme viihdebisneksessä ja tiedämme alan parhaat ja pahimmat puolet.”

Lue Seuran koko juttu: Miia Nuutila ja Antti Paavilainen eivät erota työtä ja vapaa-aikaa: ”Kun olemme kahdestaan, voimme yhdessä pohdiskella eri asioita ja juttuja”

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Miia Nuutila ja Antti Paavilainen Seurassa: ”Olemme onnekkaita, koska meillä on mahdollisuus tehdä töitä yhdessä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X