Anna: Sanna Stellan, 44, saa neljännen lapsensa huhtikuussa – ”Päätimme antaa vauvalle mahdollisuuden”

Sanna Stellan avioitui uuden rakkaansa kanssa viime kesänä. Pariskunta saa ensimmäisen yhteisen lapsensa huhtikuussa.

Näyttelijä Sanna Stellan, 44, kertoo uudessa Annassa olevansa raskaana ja saavansa neljännen lapsensa huhtikuussa.

”Näin onnellisesti on käynyt. Tulin ensimmäisen kerran äidiksi 34-vuotiaana, ja se, että olen kolmen lapsen äiti, on yllätys minulle itsellenikin. Ja nyt vielä neljäs, taas uusi iltatähti”, Sanna sanoo Annassa.

Lue myös: Yhä useampi yli 40-vuotias synnyttää – Onko yli nelikymppinen liian vanha saamaan vauvoja?

Sanna avioitui lapsen isän, nykyisen miehensä Timo Suomen kanssa kaikessa hiljaisuudessa viime kesänä. Aiemmat 9-, 6- ja 2-vuotiaat lapset ovat edellisestä liitosta, ja myös Timolla on lapsia edellisestä liitostaan.

”Meille Timon kanssa tämä oli selkeä ja yhteinen päätös. Päätimme antaa vauvalle mahdollisuuden”, Sanna toteaa Annassa.

Sanna kertoo uskovansa, että hänen ja Timon suhde olisi varmasti ollut onnellinen ilman vauvaakin. Silti hän on kiitollinen, että vauva on tulossa.

Lue myös: Kaija Stormbom, 54, vauva-arjesta Seurassa: ”Olen yllättynyt siitä, kuinka hyvin jaksan”

Sanna Stellan

Sanna Stellan kokee äitiyden sopivan hänelle

Arki suurperheen äitinä ja pienen vauvan kanssa ei pelota Sannaa. Hän kertoo Annassa, että äitiys sopii hänelle, eikä hän hirvittävästi kaipaa omaa aikaa.

”Tykkään huolehtia muista. Mielestäni on terveellistä unohtaa itsensä vapaa-aikana. On palkitsevaa olla olemassa toisia varten, ja vauvan syntymän jälkeen minulla on entistä enemmän rakastettavaa”, Sanna sanoo Annassa.

Sanna kertoo jäävänsä maaliskuun lopussa äitiyslomalle. Hän odottaa jo malttamattomana vauvan syntymää.

44-vuotiaana hän arvelee olevansa vauvan äitinä aiempaa rennompi ja vapautuneempi, mutta toisaalta myös varovaisempi ja suojelevampi:

”Mitä enemmän on rakastettavaa, sitä enemmän on myös menetettävää”, hän toteaa Annassa.

Stellan nähdään parhaillaan muun muassa suositussa Syke-sarjassa. Stellanin tähdittämän Kaikki mieheni -näytelmän esitykset jatkuvat syksyllä. Sanna Stellan on myös ollut käsikirjoittamassa ja ohjaamassa Miitta elää -näytelmää yhdessä Miitta Sorvalin kanssa. Näytelmä saa ensi-iltansa 23.3.

Lue myös Annan juttu: Neljättä lasta odottava Sanna Stellan: ”Rakastuminen näillä kilometreillä on ollut ihanan kokonaisvaltainen juttu”

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Anna: Sanna Stellan, 44, saa neljännen lapsensa huhtikuussa – ”Päätimme antaa vauvalle mahdollisuuden”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X