Tarinat Tilaajille

Piia pyörittää sadan eläimen turvakotia omassa pihapiirissään Tuulispäässä

Piia muutti maalle, koska haaveili omasta hevosesta. Nyt hän pyörittää sadan eläimen turvakotia omassa pihapiirissään. Jokaisella Tuulispään eläimellä on nimi ja oma tarinansa.

Anselmin uteliaisuus herää, kun se huomaa aitauksen portin avautuvan. Valkoinen vuohi ei ujostele, vaan lähtee vauhdilla tulijoita kohti.

”Anselmi on kova puskemaan, etenkin jos ­sille kääntää selkänsä. Se on huomionhakuisuutta”, Eläinsuojelukeskus Tuulispään perustaja Piia Anttonen varoittaa.

Anselmi on yksi somerolaisen eläinsuojelukeskuksen sadasta asukista. Kymmenen vuotta sitten perustettu maatila- ja tuotantoeläinten turvakoti pyrkii auttamaan eläimiä ja antamaan niille turvallisen ja mielekkään loppuelämän.

Tuulispäässä asustaa hevosia ja poneja, nautoja, vuohia ja lampaita, kanoja ja kukkoja, vesi­lintuja, pupuja, sikoja ja minipossuja sekä kettuja ja naaleja. Piia asuu tilalla olevassa vanhassa omakotitalossa.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Piia pyörittää sadan eläimen turvakotia omassa pihapiirissään Tuulispäässä

Sinun täytyy kommentoidaksesi.