Sisustus Tilaajille

Kissat juovat Aalto-maljakoista ja koirat nukkuvat luksuspedeillä – lemmikkikotien sisustukseen panostetaan nyt ennennäkemättömällä tavalla

Lemmikinomistaja saattaa luulla olevansa kodin herra. Mutta usein nelijalkaiset ystävämme määrävät kaapin paikan. Koteja sisustetaan yhä enemmän lemmikin ehdoilla, silti tyylikkyydestä tinkimättä.

Matot ovat vinksallaan villistä leikkimisestä, sähköjohdot on niputettu turvaan ja oviaukoissa on portit. Tässä kodissa asuu viisi kuukautta vanha kultainen noutaja, Purkka.

Purkka on Vaasan yliopistossa työskentelevän yliopistotutkijan, dosentti Henna Syrjälän perheen kolmas koira. Syrjälä tietää paitsi omasta kokemuksestaan, myös yli 20 vuoden tutkimusuraltaan, miten paljon lemmikki voi vaikuttaa asumiseen.

Hän on perehtynyt lemmikkikotien kulutustottumuksiin muun muassa tutkimalla Facebook-ryhmien keskusteluketjuja.

Eläinystävät puhututtavat sisustajia: Millainen lattia kestää kynsien viuhonnan, minne mahduttaa kissan raapimispuu? Entä mihin voisi piilottaa valtavat koiranruokapussit?

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Kissat juovat Aalto-maljakoista ja koirat nukkuvat luksuspedeillä – lemmikkikotien sisustukseen panostetaan nyt ennennäkemättömällä tavalla

Sinun täytyy kommentoidaksesi.