Tarinat Tilaajille

Riitta, 79, deittailee netissä – huijareitakin on tullut vastaan, mutta yksi mies oli kuin karkki

Leskeksi jäänyt Riitta Keuramo, 79, sanoo, että nettideittailua kannattaa kokeilla, mutta verkossa ei saa olla sinisilmäinen.

Olohuoneen katossa riippuu iso purjelaiva. Pienempiä on pianon päällä ja vitriinissä. Kauniit laivat ovat Riitta Keuramolle, 79, muistoja niitä rakentaneesta puolisosta, jonka nimi oli Raimo Alvari, mutta jota kutsuttiin aina Alvariksi.

Alvari menehtyi kuusi vuotta sitten syöpään, joka oli alkanut suolistosta ja teki etäpesäkkeitä muun muassa keuhkoihin ja maksaan. Diagnoosi tuli shokkina matkalla Turkin Alanyassa 2011, kun Alvari lähti pöydästä ravintolan vessaan verinoro perässään.

”Meillä ei ollut kirurgin kanssa yhteistä kieltä, mutta tarvittiin vain yksi sana, cancer, syöpä. Tiesimme hänen menehtyvän siihen”, Riitta kertoo.

Seuraavina neljänä vuonna Alvari ehti käydä melkein kaikissa Jyväskylän sairaaloissa ja hoitopaikoissa. Kotona olles­saan hän ei halunnut, että Riitta olisi hoitanut häntä, vaan osti hoitopalvelut.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.