Tarinat

Rimakauhua ja rakkautta -kirja ilmestyy – muistatko nämä Rimiksen parhaat kohtaukset?

Rimakauhua ja rakkautta liimasi nuoret aikuiset television ääreen 2000-luvun alussa. Moni sarjan hauskoista, koskettavista ja järkyttävistä kohtauksista jäi ikuisesti Rimis-fanien mieleen. Listasimme sarjan 5 legendaarisinta kohtausta.

Rimakauhua ja rakkautta -tv-sarja oli kaikkien pari-kolmekymppisten pakollista katsottavaa 2000-luvun alussa. Vuonna 2016 sarja jatkui, mutta mitä henkilöille tapahtuikaan tuotantokausien välissä? Siihen antaa vastauksia tuore Rimakauhua ja rakkautta: Elämä jatkuu -kirja (Bazar 2018). Kirjassa kerrotaan Adamin, Peten, Jennyn, Karenin ja Davidin elämästä sen jälkeen, kun Rachel on kuollut.

Lue myös: Seura: Puhtaat valkeat lakanat saa jatkoa

Kirja siis kattaa tapahtumat 5. (2003) ja 6. (2016) tuotantokauden välissä.

Rimakauhua ja rakkautta-kirjan kansi.
Rimakauhua ja rakkautta: Elämä jatkuu -kirjassa kerrotaan sarjan henkilöiden elämästä tuotantokausien välissä.

Kotilieden toimitus muisteli mieleenpainuvimpia kohtauksia ”Rimiksen”ensimmäisistä tuotantokausista.

1. Adam ja Rachel tapaavat ensimmäisen kerran

Sarja alkaa kohtauksella, jossa Adam on peruuttamassa urheilullista avoautoaan pois supermarketin parkkipaikan ruudusta ja Rachel ajaa samaa väylää Minillään etsien vapaata paikkaa. Adam peruuttaa Rachelin kylkeen, ja tuleva pari saa kolarista kunnon sanasodan aikaiseksi.

2. Adamin serenadi Rachelille ruusu pakaroiden välissä

Kolmen kuukauden deittailun jälkeen Adam haluaa ottaa aikalisän liian vakavaksi muuttuneesta seurustelusta. Rachel palaa yhteen eksänsä kanssa. Adamia alkaa kaduttaa, ja hän tunnustaa rakkautensa Rachelille laulamalla alasti serenadin tämän ikkunan alla, ruusu pakaroiden välissä.

3. Rachelin kuolema

Todellinen sokkikäänne. Adam ja Rachel ovat onnellisia, rakastuneita ja pienen poikavauvan vanhempia. Adam on löytänyt perheelle oman talon. Rachel ajaa hymyilevänä autoa – kun rekka törmää hänen autonsa kylkeen. Rachel kuolee vammoihinsa ystäviensä ympäröimänä sairaalassa, tajuihinsa tulematta.

4. Peten ja Jennyn paluu yhteen

Pete ja Jenny ovat eronneet, ja Jenny on muuttanut Australiaan, missä hän on tullut raskaaksi. Rachelin hautajaisissa he kuitenkin tapaavat, ja koska Jennylla ei ole majapaikkaa, Pete ja hänen uusi kumppaninsa Jo kutsuvat hänet luokseen asumaan. Peten ja Jennyn rakkaus roihahtaa. Pete eroaa Josta, ja Jenny pyytää häntä ryhtymään pian syntyvän lapsensa isäksi.

Rimakauhua ja rakkautta -näyttelijät.
Karen, David, Jenny, Adam ja Pete ovat vanhentuneet katsojiensa mukana.

5. Jennyn synnytys, jossa Adam on mukana

Kun Jennyn ja Peten esikoinen alkaa syntyä, Pete on golfaamassa. Rachel lähtee hakemaan Peteä, ja Adam jää Jennyn seuraksi. Lopulta Adam on ainoana todistamassa vauvan syntymää. Lapsi saa nimekseen Adam.

 

Mikä kohtaus sinulle on jäänyt parhaiten mieleen sarjasta? Kommentoi!

 

 

 

Kommentoi

Kommentoi juttua: Rimakauhua ja rakkautta -kirja ilmestyy – muistatko nämä Rimiksen parhaat kohtaukset?

Sinun täytyy kommentoidaksesi.