Ihmiset

Kotiliesi kysyy: Saako syksy sinut liikkumaan?

Syksyn alussa puraisee monia liikuntakärpänen. Innostavatko viilenevät illat sinua uuden harrastuksen pariin? Sytyttävätkö trendilajit kokeilemaan vai pitäydytkö tutuissa harrasteissa? Paljasta meille suunnitelmasi.

Liikkuvaista syksyä kaikille!

Kommentoi

Kommentoi juttua: Kotiliesi kysyy: Saako syksy sinut liikkumaan?

Tanssimaan!

Erilaiset tanssilliset ryhmäliikuntatunnit tuntuvat parhailta juuri nyt. Musiikki tempaisee mukaan eikä tule työasiat enää mieleen. Varsinkin latinotunnit ja zumba ovat jotain tosi hauskaa.

pupuliini

1. syyskuuta alkaen pääsee taas jänismetsälle ajokoiran kanssa. Vaikka passissa ollaankin paikallaan, on jänisjahti kuitenkin liikunnallinen ja toiminnallinen kokonaisuus. Ensin etsitään jälkiä ja hajuja, sitten seurataan mihin suuntaan ajo lähtee, otetaan sopivat passipaikat ja kaatokin on hyvässä lykyssä mahdollinen. Eväitä voi sitten mutustella nuotiolla tai ilman. Jahdin aikana saa nauttia syksyisen metsän väreistä ja tuoksuista, ja harrastus onnistuu niin yksin koiran kanssa kuin kaveriporukallakin. Päivänsydän kuluu kuin huomaamatta ja illalla lämpimään kotiin päästessä olo käy raukeaksi eikä unta tarvitse houkutella.

Sinun täytyy kommentoidaksesi.