Kulttuuri Tilaajille

Klubilainen: Tule tapaamaan kirjailija Katja Kettua maksuttomaan kirjailtaan! Lue ohjeet ja ilmoittaudu mukaan

Vietämme kirjailtaa Otavan kirjakaupassa Helsingissä 13.12. klo 17.30 alkaen. Tervetuloa mukaan!

Tervetuloa Otavan kirjakahvilaan Helsinkiin keskiviikkona 13.12. kello 17.30 kuulemaan, miten Katja Ketun uutuusromaani Erään kissan tutkimuksia syntyi.

Romaani kertoo Kirjailijasta, joka saa keskenmenon ja menettää kykynsä puhua ja kirjoittaa. Paikalle ilmestyy Kissa, joka alkaa tutkia Isoisoäidin päiväkirjaa. Kun uusi elämä on menetetty, kääntää Kirjailija katseensa menneisyyteen. Voiko menneestä löytää lohdun, kun tulevaisuutta ei ole?

Kotilieden, Anna-lehden ja Otavan yhteisessä kirjaillassa pääset tapaamaan Katja Kettua ja kuulemaan lisää hänen työstään. Kettua haastattelee Otavan viestintäpäällikkö Jenni Heiti.

Erään kissan tutkimuksia

Otavan kirjakauppa (Uudenmaankatu 10, Helsinki) on illan aikana auki, ja kaikista kirjoista tarjotaan osanottajille 50 prosentin alennus (ei koske oppikirjoja). Tilaisuuden kesto on noin kaksi tuntia.

Tapahtuma on Kotilieden tilaajille maksuton. Ilmoittautuminen tapahtuu tekstiviestillä ja alkaa perjantaina 8.12. kello 12. Voit ottaa mukaan iltaan yhden ystävän, jonka ei tarvitse olla lehden tilaaja. Paikkoja tapahtumaan on rajallisesti. Toimi ripeästi, että mahdut mukaan!

Ilmoittautumisohjeet pääset lukemaan alta, kun olet kirjautunut sisään Otavamedia-tilillesi. Tarvitsetko apua tilille kirjautumiseen? Lue ohjeet Klubi-sivulta

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Klubilainen: Tule tapaamaan kirjailija Katja Kettua maksuttomaan kirjailtaan! Lue ohjeet ja ilmoittaudu mukaan

Sinun täytyy kommentoidaksesi.