Kulttuuri Tilaajille

Kotilieden tilaaja, tule ilmaiseksi leffaan ystäväsi kanssa! Jaossa yli 400 lippua Madeleinen Pariisi -elokuvaan

Kotilieden tilaaja: tervetuloa keskiviikkona 13.3. katsomaan ennakkonäytöstä elokuvasta Madeleinen Pariisi. Ilmoittautuminen maksuttomaan näytökseen alkaa 6.3. klo 17.

Tule keskiviikkona 13.3. kello 17.30 katsomaan ennakkonäytöstä elokuvasta Madeleinen Pariisi. Ilmoittautuminen maksuttomaan näytökseen alkaa 6.3. klo 17.

Kotilieden tilaajana näet elokuvan ennen muita, elokuva-teattereissa ensi-ilta on 15.3. Näytöksiä järjestetään kolmessa kaupungissa, Helsingissä, Turussa ja Tampereella. Jaossa on ilmaiseksi yli 400 lippua!


Mistä Madeleinen Pariisi kertoo?

Huolien riivaama taksikuski ottaa rahakkaan tuntuisen ajokeikan Pariisin laidalta toiselle. Pian käy ilmi, että 92-vuotias Madeleine on menossa vanhainkotiin, mutta haluaa ajella sinne hänelle tärkeiden paikkojen kautta.

Automatkan aikana pari ystävystyy tavalla, joka muuttaa kummankin elämän. Ensirakkaudet, tulinen ero, radikaalit kamppailut naisten oikeuksista ja historian myllerrykset vyöryvät esiin Madeleinen tarinan myötä.

Nimiroolissa loistaa ikinuori näyttelijätär Line Renaud, 95. Madeleinen Pariisi on matka muistoihin ja iki-ihanaan Pariisiin.

Ilmoittautumisohjeet Kotilieden tilaajille – ilmoittautuminen alkaa keskiviikkona 6.3. kello 17

Ilmoittautuminen tapahtuu tekstiviestillä. Ilmoittautuminen alkaa keskiviikkona 6.3. kello 17. Toimi ripeästi, että mahdut mukaan!

Ilmaiset elokuvaliput jaetaan Kotiliesi Klubin jäsenille ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos olet lehden tilaaja, kuulut automaattisesti myös Kotiliesi-klubiin. Liput ovat kahdelle, mutta riittää, että ilmoittautuja on lehden tilaaja. Kirjaudu klubiin ja ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittautumisohjeet pääset lukemaan alta, kun olet kirjautunut sisään Otavamedia-tilillesi. Tarvitsetko apua tilille kirjautumiseen? Lue ohjeet Klubi-sivulta

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Kotilieden tilaaja, tule ilmaiseksi leffaan ystäväsi kanssa! Jaossa yli 400 lippua Madeleinen Pariisi -elokuvaan

Sinun täytyy kommentoidaksesi.