Ihmiset Tilaajille

Ringa Ropo lapsensa kuoleman jälkeen: "Ajattelin jopa itsemurhaa"

<strong>Entinen pituushyppääjä Ringa Ropo on kohdannut vaikeuksia, jotka ovat saaneet hänet polvilleen moneen kertaan. Nyt elämä näyttää vaihteeksi valoisaa puoltaan.</strong>

Onko totta, että ihmiselle annetaan vain se, mitä hän jaksaa kantaa? Niin uskoo ainakin Ringa Ropo, entinen pituus- ja korkeushyppääjä, joka on kokenut rajuja töytäisyjä elämänsä varrella.

”Välillä minun on tarvinnut tipahtaa polvilleni, nostaa kädet pystyyn, nöyrtyä ja sanoa, että tässä olen enkä muuta voi.”

Lue myös: Lue Ringa Ropon viisi parasta laihdutusvinkkiä – näin laihdut pysyvästi!

Huippu-urheilijana kymmenen vuotta eläneelle Ringalle ei ole aina ollut helppoa antaa periksi. Hän on joutunut myöntämään itselleen, ettei ole kaikkivoipa eikä kaikkea voi suorittaa.

”On asioita, joille en mahda mitään, ja se on hyväksyttävä. Tämän ymmärtäminen on saanut minut vapautumaan. Minun ei tarvitse olla ihme­nainen, joka selviää kaikesta.”

Nyt Ringa kertoo, mitkä ovat olleet hänen värikkään elämänsä merkittävimmät käännekohdat.

Urheilun huipulla

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.