Ihmiset

Seura: Tangokuningatar Charlotta Saari salamarakastui 17-vuotiaana tulevaan aviopuolisoonsa

Tuore tangokuningatar Charlotta Saari kertoo Seurassa, kuinka on esiintynyt pienestä pitäen. Tangokuningattaren kruunusta hän ehti haaveilla monta vuotta.

Tuoreen tangokuningattaren, Charlotta Saaren, 22, äiti on kertonut, että pienenä Charlotta ei oikeastaan leikkinyt. Sen sijaan hän lauloi koko ajan prinsessamekossa ja kruunu päässä. 

Kun vieraita saapui perheen luokse kylään, Charlotta oli aina esiintymässä heille. Jo nuorena hän kiersi monet eri laulukilpailut, joihin hänen äitinsä oli aina valmis hänet viemään. Tangokuningattaren kruunusta hän ehti haaveilla monta vuotta.

”Nyt kun sain tämän oikean tangokuningattaren kruunun kutreilleni, niin kyllähän se tunteisiin menee”, Charlotta sanoo Seurassa.

Ensimmäisen kerran Charlotta osallistui kilpailuun vuonna 2019 ja uudemman kerran viime vuonna. Kun hän voitti alkuvuodesta Loistava laulaja -kilpailun, hän päätti osallistua kilpailuun vielä kerran.

”Silloin tuntui, että nyt palaset loksahtelevat paikoilleen. Voitto kannusti yrittämään uudelleen tangokuningatarkilpailuun”, Charlotta kertoo Seurassa.

Charlotta Saari: Vuoden ystävyys muuttui salamarakastumiseen

Charlotta Saari sai jo nuorena keikkoja tangokulttuuria edistävän Satumaa-yhdistyksen kautta. Sitä kautta hän tutustui myös nykyiseen mieheensä Rami Loukolaan vuonna 2016.

Erään tapahtuman jälkeen kaksikko alkoi jutella muustakin kuin työstä. He olivat noin 17-vuotiaita ja olleet ystäviä ja keikkailleet yhdessä noin vuoden.

Charlotta lähti melkein vahingossa käymään Ramin kotona. Ramin äiti esitteli Charlotalle taloa ja joen rannan. Yksi huone talossa oli täynnä musiikkivehkeitä.

”Jäimme Ramin kanssa soittamaan ja laulamaan, ja silloin iski salamarakastuminen. Muistan ajatelleeni, että tuota poikaa en halua päästää silmistäni”, Charlotta sanoo Seurassa.

Charlotta ja Rami menivät kihloihin vuonna 2019. Vuonna 2020 he ostivat ensimmäisen yhteisen asuntonsa. Naimisiin pari meni viime kesänä.

Häitä suunniteltiin kaksi vuotta ja häistä tuli juuri sellaiset kuin Charlotta oli halunnutkin.

”Läheinen ystävämme Marita Taavitsainen lauloi meille häävalssimme Maijan ja Jannen häävalssin. Kun hän vielä lauloi Andrén, katselin tanssivia ystäviämme ja kuuntelin, miten André pauhasi aidon esittäjän laulamana – se hetki on unohtumaton!” Chralotta kertoo Seurassa.

Lue koko juttu Seurasta: Tangokuningatar Charlotta Saari kertoo salamarakkaudestaan: ”Muistan ajatelleeni, että tuota poikaa en halua päästää silmistäni”

Kommentoi

Kommentoi juttua: Seura: Tangokuningatar Charlotta Saari salamarakastui 17-vuotiaana tulevaan aviopuolisoonsa

Sinun täytyy kommentoidaksesi.