Ihmiset

Tuure Kilpeläinen Annassa: "Manuelan myötä olen saanut elämääni todellisen grande famiglian"

Kun muusikko Tuure Kilpeläinen ja kuvataiteilija Manuela Bosco rakastuivat, heillä kummallakin oli kaksi lasta ja takanaan paljon elettyä elämää. Se tekee heidän mielestään toisesta entistä kiinnostavamman, Anna kertoo.

Näyttelijä-kuvataiteilija Manuela Bosco, 37, ja muusikko Tuure Kilpeläinen, 49, ovat olleet naimisissa reilun vuoden. Helmikuussa syntyi parin yhteinen tytär.  Uusperheeseen kuuluvat myös Tuuren 12- ja 15-vuotiaat tyttäret ja Manuelan 3-vuotias poika sekä 5-vuotias tytär.

Normaalisti Manuela maalaa noin neljänä päivänä viikossa, mutta parhaillaan hän on äitiyslomalla, joten omat luomisen hetket rajoittuvat noin yhteen kertaan viikossa.

”Koska minulla on kolme pientä lasta, tiedostan, etten voi juuri nyt täyttää kaikkia omia tarpeitani. Tarkan suunnittelun avulla pääsen purkamaan luovuuttani pienissä annoksissa. Se, että kalenterissa on varattuna minulle omia tunteja, on pakollista jaksamiselleni”, Manuela sanoo Annassa.

Lue myös: Tuure Kilpeläinen avoimena elämästään: Sai etiäisen rakastumisesta Manuela Boscoon

Tuure uskoo, että hän on pariskunnasta se, joka tarvitsee enemmän aikaa ja tilaa itselleen. Manuela kuitenkin huomauttaa, että hänellä on rauhalle yhtäläinen tarve, mutta vauva-ajan vuoksi se ei juuri nyt realisoidu.

”Ihailen sitä, ettei Manuela ole olosuhteiden uhri. Hän valittaa hyvin harvoin. Manuela on opettanut minulle, että kyse on valinnoista. Vaikka väsyttäisi, ei tarvitse marmattaa, kun tiedostaa, että me olemme itse valinneet tämän tien”, Tuure toteaa jutussa.

Manuelan mukaan perheen yhteiselo ei ole aina helppoa, mutta ei sen tarvitsekaan olla.

”Helppo ei tarkoita samaa kuin merkittävä. Ja suhteemme on meille erittäin merkittävä”, Manuela sanoo jutussa.

Lue myös: Tuore tutkimus kertoo: Pienten lasten vanhemmat sinnittelevät läpi ruuhkavuodet eivätkä hae uupumukseensa apua

Manuelalla ja Tuurella on ikäeroa 12 vuotta

Joissain asioissa se vaikuttaa, suurimmassa osassa ei. Hyviä puolia ikäerossa on se, että Tuure uskoo olevansa nyt erilainen ihminen kuin vaikka 37- vuotiaana, Manuelan ikäisenä.

”Elämänkokemus on tuonut olemiseeni tietynlaista rentoutta. Nuorempana pikkupaikkakunnalla kasvaessani tunsin itseni välillä yksinäiseksi sudeksi, mutta Manuelan myötä olen saanut elämääni todellisen grande famiglian”, Tuure sanoo Annan jutussa.

Manuelan silmissä viittäkymmentä lähestyvä Tuure on iätön.

”Tuurella on monia nuoria ystäviä, ja hän osaa tarttua hetkeen. Hän myös tunnistaa teeskentelyn eikä jaksa turhaa, tyhjää jauhantaa”, Manuela kertoo jutussa.

Lue myös: Rakkaus toi filippiiniläisen Menchelin Suomeen: ”Suku hyväksyi miehen Armi Kuuselan maasta”

Se, että Tuurella ja Manuelalla on takanaan jo elettyä elämää, tekee heidän mielestään toisesta entistä kiinnostavamman.

”Raahaamme perässämme kaikkea sitä, mitä olemme ennen olleet. Siksi onkin hienoa olla naisen kanssa, joka on viisastunut ja oppinut elämästä paljon. Manuela on todella sinut oman menneisyytensä kanssa, ja sitä on hienoa seurata viereltä”, Tuure kehuu jutussa.

Manuela antaa tunteidensa näkyä ja kuulua, Tuure taas on luonteeltaan helpommin sulkeutuva.

”Olen oppinut Manuelalta riitelyn taidon. Ennen välttelin sitä, mutta Manuela on näyttänyt, ettei tunteiden räiskyvyys ole vaarallista. Jos riitelemme, teemme sen silti toista kunnioittaen. Emme koskaan mene henkilökohtaiselle, katkeralle alueelle”, Tuure kuvailee Annassa.

”Kumpikin meistä on herkkä kodin tunneilmapiirille. Haistamme toistemme tunteet, vaikka emme olisi samassa tilassa. Yhteinen erikeepperimme on kuitenkin aina rakkaus”, Manuela huomauttaa jutussa.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Tuure Kilpeläinen Annassa: "Manuelan myötä olen saanut elämääni todellisen grande famiglian"

Sinun täytyy kommentoidaksesi.