Ihmiset

Viva: Göran Stubb pyysi Pirkko Mannolaa treffeille jo 50-luvulla – yllättävä kohtaaminen toi heidät yhteen vuosikymmeniä myöhemmin

Pirkko Mannolan ja Göran Stubbin tiet kohtasivat ensimmäisen kerran jo 1950-luvun lopulla. Pirkko kertoo Viva-lehden haastattelussa, kuinka postireissu toi pariskunnan yhteen.

Näyttelijä ja laulaja Pirkko Mannola, 85, kertoo Viva-lehden haastattelussa hänen ja Göran Stubbin suhteen alkamisesta.

Pari tapasi vajaat kymmenen vuotta sitten sattumalta Tapiolan postissa. He tiesivät toisensa entuudestaan, ja Göran pyysi Pirkkoa illalliselle.

Pirkko kertoo miettineensä monta kertaa, kuinka pienestä kaikki on kiinni, kuinka he molemmat sattuivatkaan postiin yhtä aikaa.

”Göran on kertonut, että hän oli jo aiemmin etsinyt minun puhelinnumeroani. Jos se olisi löytynyt, olisimme ehkä saaneet muutaman vuoden enemmän yhteistä hyvää aikaa”, Pirkko pohtii Vivan haastattelussa.

Göran pyysi Pirkkoa treffeille jo 50-luvulla

Pirkko on pohtinut millaiseksi elämä olisi muotoutunut, jos hän olisi vastannut Göranin esittämään treffipyyntöön myöntävästä jo missiaikoinaan 1950-luvun lopussa.

Tuolloin nuori Göran oli yrittänyt houkutella parikymppistä Pirkkoa kanssaan ulos.

”Olin hirvittävän ujo. Lupasin kohteliaasti miettiä asiaa, sillä manageriäitini varjeli minua kaikelta, varsinkin miehiltä. Eipä olisi äiti voinut arvata, että missityttö lähtisi kuin lähtisikin jääkiekkoilijan kanssa treffeille – viisikymmentä vuotta myöhemmin”, Pirkko sanoo Vivassa.

Lue myös: Sikke Sumari jättää ravintolansa ja Suomen pölyt – uusi bisnesidea Italiassa

Pari ei riitele lainkaan

Suhteen alussa Pirkolla ja Göranilla oli molemmilla omat asunnot.

Yhteiselo on ollut entistä luontevampaa sen jälkeen, kun Göran noin vuosi sitten luopui Lehtisaaren asunnostaan ja muutti Pirkon luokse. Pariskunnan arki sujuu hyvin.

”Emme me riitele lainkaan. Se olisi ajanhukkaa. Tässä iässä aika on jo sen verran rajallista, että arvokkaita vuosia tai päiviä ei kannata tuhlata riitelyyn”, Pirkko kertoo Vivan haastattelussa.

Pirkko arvelee, että iän myötä uuteen kumppaniin suhtautuu myönteisemmin. Hän kertoo nuorempana pariskuntien yrittävän muokata kumppania mieleisekseen.

”Göran on elämäni rauhallinen tukipilari, hän ei koskaan moiti minua mistään eikä yritä muuttaa minua minkäänlaiseksi. Kelpaan hänelle, ja olen hyvä juuri tällaisena.”

Lue Vivan juttu kokonaisuudessaan Anna.fi:stä: Pirkko Mannola on rakastunut nainen ja presidentin bonusmamma – terveyshuolien jälkeen kaikki se tuntuu ihmeeltä

Kommentoi

Kommentoi juttua: Viva: Göran Stubb pyysi Pirkko Mannolaa treffeille jo 50-luvulla – yllättävä kohtaaminen toi heidät yhteen vuosikymmeniä myöhemmin

Sinun täytyy kommentoidaksesi.