love-lippuviiri
Askartelu

Tee itse ihanat hääkoristeet – katso 5 kaunista ideaa

Kokosimme romanttiset ohjeet, joiden avulla koristelet juhlapaikan tärkeänä päivänä. Katso kauniit hääkoristeet ja kokeile!

Pitsistä virkatut servettirenkaat ja hiuspanta, organzasta valmistettu makeispussi ja japanilainen furoshiki-kääre sekä suloinen lippuviiri luovat hääpäivään romanttisen tunnelman. Nämä hääkoristeet teet itse helposti ja nopeasti eikä tärkeä juhla aiheuta stressiä!

Virkkaa pitsiset servettirenkaat

Virkatut pitsiset servettirenkaat

Helpot pitsisistä virkatut servettirenkaat luovat kauniin romanttista tunnelmaa hääjuhliin. Helpolla ohjeella teet tarvittavan määrän helposti ja annat kauniiden yksityiskohtien viimeistellä juhlapöydän.

 Valmista häävieraille makeispussukka organzasta…

Valmista häävieraille makeispussukka organzasta

Organzasta valmistettuun makeispussukkaan kokoat häävieraille herkullista naposteltavaa. Hauska idea on nopeasti toteutettavissa isommallekin vierasmäärälle. Viimeistele pussukka kauniilla hopealangalla, joka pitää pussukan suljettuna.

tai kääri lahjat japanilaiseen furoshiki-kääreeseen

japanilainen furoshiki-lahjakääre

Lahjat voi kääriä kauniisti myös tällä japanilaisella furoshiki-lahjakääreellä. Mikä parasta: lahjan saaja voi kierrättää kangaskääreen myöhempää käyttöä varten.

Virkkaa ajattoman kaunis pitsipanta

Virkkaa morsiamelle ajattoman kaunis pitsipanta

Kauniin herkkä virkattu pitsinen hiuspanta koristaa morsiamen hiuksia tärkeänä päivänä. Voit myös tehdä eri värissä arkikäyttöön tai virkata pitsipannan myös esimerkiksi kukkaistytölle.

Tee itse helppo lippuviiri

love-lippuviiri

Suloinen Love-lippuviiri tuo häihin leikkimielistä tunnelmaa. Lippuviirin liput ommellaan ohuesta kankaasta ja koristellaan Love-kirjamin sekä kukkasin. Tee muutamia erilaisia ja ripusta haluaamasi paikkaan juhlapaikalla!

Lue myös:

Näin taittelet helpon origamisydämen – sopii kortteihin ja koristeeksi Häävalmistelut – Kolme morsianta kertoo Hääkimppu: Kesäniityltä kerätty kimppu morsiamelle ”Kun nostin lautaseltani kuvun, sen alla olikin sormus” – lue Kotilieden lukijoiden ihanimmat kosintatarinat

Kommentoi

Kommentoi juttua: Tee itse ihanat hääkoristeet – katso 5 kaunista ideaa

Sinun täytyy kommentoidaksesi.