Uudistunut Kotiliesi Käsityö

Kotiliesi Käsityö on uudistunut! Lukijoiden toivomuksesta lisää sivuja, enemmän malleja ja kokoja

Uusi vuosi toi tullessaan uudistuneen Kotiliesi Käsityön ensimmäisen numeron. Lehdestä löydät nyt plusmalliston, ompelukoulun, entistä enemmän asusteita ja paljon muuta!

Uusi Kotiliesi Käsityö on aikaisempaa tuhdimpi käsityönystävän lehti. Lisäsivujen myötä ompelumallisto on laajentunut, ja löydät lehdestä entistä enemmän malleja ja kokoja (32–56).

Uudistuneen Kotiliesi Käsityön ompelumallisto

Ompelumallisto on jaettu kolmeen osaan. Mukana on vanha tuttu Susanne Salon suunnittelema puvusto sekä uutena Saija Lappalaisen plusmallisto ja käsityötuottaja Tarja Tegelbergin ompelukoulu.

Plusmallisto suunnitellaan huomioiden suomalaisten naisten vartalon erityispiirteitä. Vaatteet kaavoitetaan vain pluskoossa, jolloin istuvuus on parempi. Koot vaatteissa ovat 44−56.

Kotiliesi Käsityön plusmallisto

Ompelukoulusta taas saat kaksi mallia samalla kaavalla. Malleissa on aina jokin yksityiskohta, jonka ompelu neuvotaan piirroskuvin. Kokeneenkin ompelijan kannattaa tutustua niihin, sillä erilaisia tapoja tehdä on useita, ja aina voi oppia uutta.

Kotiliesi Käsityön ompelukoulu

Neulemallistoomme on valittu entistä enemmän asusteita ja pientä tekemistä lukijoiden toiveiden mukaisesti. Ja jokaisessa lehdessä on jatkossakin sukkaohje!

Tyynynpäällisten ja peiton ohje uudistuneessa Uudistunut Kotiliesi Käsityössä

Uudistuneen Kotiliesi Käsityön löydät nyt lehtipisteistä. Toivottavasti pidät siitä yhtä paljon kuin mekin.

Uudistunut Kotiliesi Käsityö

Tilaa lehti omaksesi täältä.

Kiinnostaako sinua käsitöiden ystävänä eniten:

Katso tilanne vastaamatta

Keskustelu

Käsityölehdeltä kaipaan myös mielenkiintoisia, harvinaisempia, ehkä jo monelta unohtuneitakin tekniikoita. Samaa virkkausta,neuleita , vaateompelua ja askartelua tarjoavat useimmat käsityölehdet.

Hei! Ihanaa , että olette ottaneet ompeluvalikoimaanne plus-kokoisten ohjeet.
Niitä kun on välillä haasteellista etsiä 🙂 Käsityöihmisenä on vaikea valita lehdestänne
yhtä aluetta tai toivoa lisää, sillä kaikki käsityö miellyttää <3
Kiitos , tähän lehteen pitääkin tutustua tarkemmin.

Hyvä, että lehdessä on myös pluskokoisille isoja kokoja, mutta 160 cm lyhyenä ja kuitenkin jonkin verran pyöreänä kaipaisin joko plusmalleja koosta 36 alkaen tai normaaleja malleja, jotka lyhennettynä sopisivat myös meille lyhyemmille.

Kommentoi juttua: Kotiliesi Käsityö on uudistunut! Lukijoiden toivomuksesta lisää sivuja, enemmän malleja ja kokoja

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X