Sisustus Tilaajille

Emilia ja Juha-Matti säikähtivät remonttia ja peruivat kaupat vanhasta kutomosta – mieli muuttui, kun talo tuli uudelleen myyntiin

Emilia ja Juha-Matti tekivät suin päin ostotarjouksen vanhasta kutomosta. Kun remontin laajuus selvisi, he säikähtivät ja peruivat kaupat. Nyt he ovat saman talon tyytyväisiä asukkaita.

Emilia ja Juha-Matti ryhtyivät etsimään ensimmäistä yhteistä omistuskotia Kokemäeltä keväällä 2019. Molemmat kiinnostuivat heti vanhasta puutalosta, joka sijaitsisi hyvin lähellä kaikkea, mutta silti hieman omissa oloissaan.

1930-luvulla rakennettu talo oli toiminut pääasiassa asuinkäytössä, mutta sodan aikaan siellä toimi myös sotilaiden kanttiini. Myöhemmin taloon rakennettiin laajennusosa kutomoa varten, joka toimi rakennuksessa vuosina 1946–1949.

Pariskunta teki talosta hetimiten ehdollisen tarjouksen, joka hyväksyttiin. Vasta tuon jälkeen rakennusta ryhdyttiin tutkimaan hieman tarkemmin ammattilaisten avustuksella. Rohkeus loppui siihen.

”Meistä tuntui, että korjattavaa olisi liikaa. Muutamat rakenteelliset korjaustarpeet säikäyttivät meidät. Emme tohtineet lähteä työhön ja saimme peruttua kaupat”, Emilia kertaa muutaman vuoden takaisia tapahtumia.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Emilia ja Juha-Matti säikähtivät remonttia ja peruivat kaupat vanhasta kutomosta – mieli muuttui, kun talo tuli uudelleen myyntiin

Sinun täytyy kommentoidaksesi.