Sisustus

Finlayson kevät-kesä 2017

Finlaysonin kevään ja kesän 2017 mallistossa nähdään tuokiokuvia Suomesta. Mukana on myös uusia tuotteita kuvataitelija Hannu Väisäseltä.

Finlayson Lab -ohjelman suunnittelijan Jenna Kunnaksen suunnittelemien Kylillä-pussilakanoiden kuvitus on tuokiokuva Suomesta.

finlayson-fiiliskuva-kylilla-sininen

Kevään ja kesän mallisto sisältää kaksi uutta kukkakuosia, Poppy ja Tatuainen. Pelkistetystä Poppy-kuosista on saatavilla satiinipussilakanasetti kahdessa eri koossa ja kolmessa eri värissä.

071

Tatuainen-tuotteisiin kuuluu muun muassa vuode- ja keittiötekstiilejä kuten pussilakanasetit, pöytäliina, sivuverhot, essu sekä patakinnas ja patalaput.

finlayson-tatuainen-pussilakana-fiiliskuva

Suomi 100 -juhlavuoden mallistoon kuuluvasta Pinkka-kuosista tulee myyntiin essu, patalappusetti sekä patakinnas. Juhlavuoden kuosit on suunnitellut Finlaysonin suunnittelija Sami Vulli.

050

Finlayson jatkaa yhteistyötä kuvataitelija Hannu Väisäsen kanssa.  Väisäseltä keväällä ilmestyvän Esi-isät-kirjan olennot nähdään kevään ja kesän Finlayson-tuotteissa. Kokoelmaan kuuluu satiinipussilakanasettejä, kasseja sekä koristetyynyjä.

finlayson-esi-isat-fiiliskuva-tyynynpaallinen-1

Finlaysonin kevät-kesä 2017-malliston tuotteet tulevat myyntiin tammikuun alusta alkaen Finlaysonin omiin myymälöihin ja verkkokauppaan sekä jälleenmyyjien valikoimiin. Lisätietoja: Finlayson

Kommentoi

Kommentoi juttua: Finlayson kevät-kesä 2017

Sinun täytyy kommentoidaksesi.