Sisustus

Galleriatunnelmaa kotiin! Ota vanhat laatikot hyötykäyttöön ja tee niistä seinälle kaunis paikka asetelmille

Löytyykö nurkistasi esimerkiksi vanhoja viinilaatikoita? Otat laatikot hyötykäyttöön ja askartele seinään kiinnitettävistä laatikoista näyttävä asetelma taiteelle ja pienille tavaroille.

Ruskea, vihreä ja viileä harmaa näyttävät hyvältä yhdessä.
Puun ruskea sävy sekä harmaaseen kallellaan oleva vihreä (esimerkiksi ) ja viileä harmaa () toimivat hyvin yhdessä. Kuva Vepsäläinen.

Koriste-esineet ja taiteen saa kauniisti esille yhdeksi kokonaisuudeksi seinähyllyille. Näyttävä hyllykokonaisuus on helppo tehdä myös itse.

Hyllyiksi sopivat kotoa löytyvät vanhat laatikot, vaikkapa viinilaatikot. Viimeisen silauksen teet maalaamalla hyllyille erisävyiset taustat.

Lue myös: Dekon maalausopas: seinien maalaaminen päivittää sisustuksen helposti

Näin teet näyttävän hyllykokonaisuuden seinälle

Tarvikkeet:

Tee näin:

Mittaa rullamittaa apuna käyttäen hyllyille paikat seinälle ja merkitse oikeat kohdat lyijykynällä. Poraa merkitsemillesi paikoille ruuvinreiät seinään. Aseta hyllyt paikoilleen.

Halutessasi voit maalata avonaisen hyllyn takana olevan seinän osan maalilla. Jos käytät umpinaista hyllyä tai laatikkoa, myös sen takaseinän voi maalata.

Jos kaipaat lisää väriä, maalaa tai tapetoi koko hylly pelkän takaseinän sijasta.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Galleriatunnelmaa kotiin! Ota vanhat laatikot hyötykäyttöön ja tee niistä seinälle kaunis paikka asetelmille

Sinun täytyy kommentoidaksesi.