Sisustus Tilaajille

Vaikuttaja Irene Naakan koti on kuin karkki! Unelma-asunnon sisustus on löytynyt lähes kokonaan kirppiksiltä

Vaikuttaja Irene Naakka muutti omistusasunnosta vuokralle palatakseen ydinkeskustaan. Se oli paras päätös hetkeen. Kruununhaassa sijaitseva loft-asunto on osoittautunut unelmien täyttymykseksi pikkulapsiarjessa.

Ensin lapset, sitten rivitaloon Vantaalle. Tämä kaava on vähintäänkin yleinen, kun helsinkiläisperheissä aletaan kaipaamaan lisää tilaa ahtaiden kaupunkiasuntojen ja korkeiden neliöhintojen puristuksessa. Tähän asumiskuvioon päätyi myös sosiaalisen median vaikuttaja ja yrittäjä Irene Naakka, 38, esikoisensa Ellin ollessa vaunuikäinen.

Vantaalla asuessaan Irene alkoi kuitenkin kaivata takaisin Helsingin ydinkeskustaan. Lähes kaksi vuotta sitten Kruununhaasta löytyikin unelmien loft-koti, jossa Irenestä tuntuu nyt, että hän on eniten omillaan.

“Sellaista tuskin enää tulee, että haluaisin muuttaa vaikkapa Espooseen. Olen kokeillut Vantaan perukoilla asumista enkä tykännyt siitä”, Irene sanoo.

Lue myös: Sisustustrendit 2024: Asiantuntijat paljastavat 5 trendiä, jotka jokaisen kannattaa tietää jo nyt – tulevat näkymään kaikkialla

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Vaikuttaja Irene Naakan koti on kuin karkki! Unelma-asunnon sisustus on löytynyt lähes kokonaan kirppiksiltä

Sinun täytyy kommentoidaksesi.