Sisustus

Tässä ovat kauneimmat jouluvalot 2023! Listasimme 8 upeaa uutuutta

Ripusta massiivinen joulutähti olohuoneen keskelle tai korista joulupöytä suloisilla valokransseilla. Jouluvalot 2023 ovat minimalistisen kauniita, mutta näyttäviä.

Ikkunoihin ja parvekkeille ilmestyneet kausivalot sen kertovat: joulu on oven takana aivan tuota pikaa! Erilaiset tähdet, kranssit ja valosarjat ovat kiva tapa tuoda valoa pimeyden keskelle.

Kotiliesi listasi kauneimmat jouluvalot 2023. Löytyykö tästä jutusta säihkettä sinun kotiisi?

Lue myös: Helsinkiläinen Martti, 66, on jouluihminen, jonka valopyramidit herättävät ihastusta: ”Valot syttyvät parvekkeella itsestään neljän aikaan iltapäivällä ja sammuvat kymmeneltä”

Jouluvalot 2023: Listasimme 8 kauneinta

1. Joulutähden uudet muodot

Jouluvalot 2023
Joulutähti, Granit. © Granit

Granitin kolmiuloitteinen joulutähti sopii ikkunan sijaan kattovalaisimen paikalle koko huoneen keskipisteeksi. Yksinkertaisen kaunis, mutta massiivinen tähti on tilan katseenkiinnittäjä.

2. Samaan aikaan retro ja moderni

Jouluvalot 2023
Vidunge LED-valaisin, 29,90 e, Rusta. © Rusta

Kulta ei koskaan poistu muodista joulukoristeiden kohdalla. Kultainen joulutähti tuo ulkomuodoltaan etäisesti mieleen kultaiset enkelikellot, nuo ihanat retrokoristeet lapsuuden jouluista. 

3. Joulupöydän vehreä kranssi

Jouluvalot 2023
Dione-kranssi, 99 e, Jotex. © Jotex

Pienillä valonlähteillä varustettu eukalyptuskranssi viimeistelee joulupöydän kattauksen. Johtosotkusta ei tarvitse välittää, sillä kranssi toimii paristoilla jopa kuuden tunnin ajan.

4. Sirosti soma rottinkitähti

Hanging star with led, 12,66 e, Sostrene grene. © Sostrene grene

Rennosti seinää vasten nojaava rottinkitähti on upea kaikessa yksinkertaisuudessaan. Valo toimii paristoilla, joten sen voi asettaa mieleiseensä paikkaan.

Lue myös: Loviisalainen Kimmo, 52, rakastaa joulua niin paljon, että se pyörii hänen mielessään ympäri vuoden – ”Haluaisin pelastaa ­kaikki joulukoristeet”

5. Ei pöllömpi pölkky

Jouluvalot 2023
Markslöjd sähkökynttelikkö, 93,90 e, Ellos. © Ellos

Tummapuisella rungolla varustettu sähkökynttelikkö ei tee itsestään numeroa, mutta on juuri siksi tyylikäs valinta hillitympään kotiin.

6. Helminauhamaista hohtoa

CELLO Silver 105led IP44, 6,95 e, Cello. © Cello

Cellon helminauhaa muistuttava valosarja on siro ja herkkä, ja erityisen hyvin se sopiikin upotettavaksi lasipurnukkaan. Paristokäyttöiset valot sopivat sisä- ja ulkokäyttöön.

7. Luonnon sävyissä

Jouluvalot 2023
Jute-valaisin, 14,90 e, Rusta. © Rusta

Kun bling bling ei viehätä,  juuttinen joulutähti tuo kotiin juhlan tuntua juuri sopivalla maltilla.

8. Kynttelikön modernimpi serkku

STRÅLA-ledpöytävalaisin 29,99€
STRÅLA-ledpöytävalaisin, 29,99 e, Ikea. © Ikea

Ikean uutuus jouluvalojen valikoimaan on tyyliltään moderni ja skandinaavinen. Valkoinen kynttelikkö ei huuda joulua liiakseen, joten sen voi huoletta pitää esillä loppiaisenkin jälkeen.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Tässä ovat kauneimmat jouluvalot 2023! Listasimme 8 upeaa uutuutta

donaritva

En nähnyt yhtään jouluvaloa – vain tekstit????
Ja koko ajan mainoksia????

Sinun täytyy kommentoidaksesi.