Sisustus Tilaajille

Kaksi eteistä on salaisuus lapsiperheen pienen vuokrakodin harmoniseen ilmeeseen

Muotoilija Samuli Helavuo on kerran hankkiutunut eroon kaikesta. Nyt hänen mielestään kodissa tärkeintä on tunne. Lapsen myötä huomio on kiinnittynyt myös tilojen toiminnallisuuteen.

Muotoilija Samuli Helavuon arvoista saa vihiä kurkkaamalla kirjahyllyyn. Kirjojen kansissa lukee esimerkiksi ”Green Home Book”, ”Aidosti kaunis” ja ”Igikai – pitkän ja onnellisen elämän salaisuus japanilaisittain”.

Nimet heijastavat Samulille ja hänen puolisolleen, viestintäasiantuntija Elina Viinikalle, tärkeitä asioita. Niitä ovat hetkeen tarttuminen, luonto ja aitous.

Mutta jotta ymmärtäisi, mistä aatteet kumpuavat, on peruutettava ajassa kuutisentoista vuotta taaksepäin.

Samuli oli vielä sinkku, työskenteli kalusteiden projektimyynnissä, ja hänellä oli omistusasunto Vantaalla. Hän halusi kuitenkin muutosta, joten hän irtisanoutui työstään, myi kotinsa sekä lähes koko omaisuutensa lukuun ottamatta tunnesiteiltään tärkeimpiä tavaroita. Hän muutti ystävänsä luo, kunnes lopulta pakkasi reppunsa ja lähti kiertämään maailmaa.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Kaksi eteistä on salaisuus lapsiperheen pienen vuokrakodin harmoniseen ilmeeseen

Sinun täytyy kommentoidaksesi.