Sisustus

Kouvolan asuntomessutalo Dekolakun sisustus on helppohoitoinen ja tyylikäs – sohvavalinnan ratkaisi Tuure-koira

Sisustuksen suuntaviivat olivat selvillä jo projektin alkumetreillä. Elmo ja Kiira kertovat asuntomessupäiväkirjansa kolmannessa osassa, että uudesta kodista löytyy ajatonta muotoilua, helppohoitoisia materiaaleja – ja koiraperheeseen sopiva sohva.

”Dekolakun sisustusta alettiin miettiä heti talon suunnitteluvaiheessa. Esimerkiksi ruokailutilan sekä olo- ja makuuhuoneiden suunnittelussa otimme alusta asti huomioon huonekalujen mittasuhteet ja niiden mahdollisen sijoittelun tilaan.

Ajatukset ovat muokkautuneet jonkin verran matkan varrella, mutta sisustamisen päälinjat ovat pysyneet samoina.

Dekolakun sisustuslinjat olivat selvillä heti rakentamisen alkuvaiheessa.
Dekolakun sisustusta alettiin miettiä heti rakentamisen alkuvaiheessa. Tukea päätöksiin Elmo ja Kiira ovat saaneet sisusutussuunnittelija Memmu Pitkäseltä.

Lue myös: Taide ja designvalaisimet kruunaavat ylellisen töölöläiskodin: katso kuvat ja nappaa vinkit taidehankintoihin

Sisustussuunnittelija Memmu Pitkäsen kanssa olemme miettineet valaistusta, värimaailmaa, pintamateriaaleja ja huonekaluvalintoja. Etenkin huonekaluissa halusimme suosia suomalaista ja pohjoismaista muotoilua sekä kestäviä materiaaleja.

Ehdottomat vaatimuksemme kalusteille ovat tyylikäs ja ajaton muotoilu, helppohoitoisuus ja laadukkuus. Sohvan valintaan vaikutti kankaiden pestävyys, jotta myös Tuure-koira saa loikoilla rauhassa sohvalla.

Sisustus ilman kompromisseja

Sisustuksen suhteen olemme olleet alusta lähtien yksimielisiä. Toiveemme ja mieltymyksemme ovat niin samankaltaisia, että kompromisseja ei juuri ole tarvinut tehdä.

Laadukasta, ajatonta ja helppohoitoista, kuuluu Elmon ja Kiiran sisustustoive.
Kiiran ja Elmon sisustusmaku on hyvin samanlainen. Molemmat arvostavat muotoilussa ja materiaaleissa ajattomuutta, laadukkuutta ja helppohoitoisuutta.

Oman mausteensa messutalon sisustamiseen on kuitenkin tuonut se, että huonekaluvalinnat tehdään tiukalla aikataululla. Onneksi olemme saaneet päätöksiin ammattilaisen tukea. Projekti palkitaan, kun talo viimeistellään ja pääsemme muuttamaan valmiiksi sisustettuun kotiin alkusyksystä.”

Asuntomessut Kouvolassa 12.7.–11.8.2019.

Lue myös Elmon ja Kiiran asuntomessupäiväkirjan aiemmat osat: Asuntomessutalo Dekolakun rakentaminen Kouvolan asuntomessuille edistyy – kodin odotetuin tila onnistui täydellisesti Tällaista on rakentaa taloa asuntomessuille – Elmo ja Kiira rakentavat Kouvolan asuntomessuille suunnittelemansa Dekolakua

Kommentoi

Kommentoi juttua: Kouvolan asuntomessutalo Dekolakun sisustus on helppohoitoinen ja tyylikäs – sohvavalinnan ratkaisi Tuure-koira

Sinun täytyy kommentoidaksesi.