Sisustus

Messutalo MinunVALOn yksityiskohdat muotoutuvat – loft-tyyliä korostavat pinnat ja sävyt hurmaavat!

MinunVALOn loft-tyyliä korostetaan muun muassa lasilla ja betonipinnoilla. Värimaailma tulee olemaan hillitty.

Kiireinen kevät on startannut, kun MinunVALOsta tehdään vähitellen valmista yksityiskohtia myöten.

Maaliskuun alussa väliseinät saatiin valmiiksi ja autotallin tekoa aloitettiin. Läpäisimme tiiviyskokeen erinomaisin tuloksin, joten VTT:n Terve Talo -sertifikaatti on hyvällä mallilla.

Liukuovet on nyt päätetty sävyä ja vedintä myöten. Oviksi valittiin Aulis Lundellin Liune-liukuovet laajan valikoiman ja räätälöitävyyden takia. Liukuovet tulevat olemaan mattamustia koko talossa. Ei siis mikään perinteisin vaihtoehto. Tämä tulee näyttämään todella hienolta avarassa loft-talossa.

Mustalla jatketaan myös saunan puolella. Valitsimme saunan seiniin ja kattoon Siparilan leveän struktuuripaneelin. Sama paneeli jatkuu kauttaaltaan myös spa-tilan kattoon, jossa se muodostaa kauniin, syvyyttä tuovan parin isojen betonipintojen kanssa. Saunan seinä tulee olemaan kokonaan lasia, joten musta paneeli on kaunis ja luonteva jatkumo saunasta spa-tilaan.

Siparilan leveän struktuuripaneeli

Tikkurilan sisämaaleilla saamme MinunVALOon kauniit pinnat. Väreissä pysytään neutraaleissa, harmonisissa sävyissä. Ihania pintoja meille tekee myös Dekotuote, joka vastaa muun muassa keittiön tyylikkäästä tehdashenkisestä kontrastiseinästä ja span betonipinnoista.

Balmuir tekstiili

Yksityiskohtaisemmassa sisustuksessa tullaan näkemään muun muassa Balmuirin ihania tekstiilejä ja muita sisustustuotteita. Emme malta odottaa kokonaisuutta!

Mikkelin Asuntomessut 2017 logo

Asuntomessut järjestetään Mikkelissä 14.7.-13.8. Lue lisää: Asuntomessut ja MinunLoft.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Messutalo MinunVALOn yksityiskohdat muotoutuvat – loft-tyyliä korostavat pinnat ja sävyt hurmaavat!

Sinun täytyy kommentoidaksesi.