Sisustus

Messutalo MinunVALOsta tulee tyylikäs ja kodikas loft-koti – tutustu sisustusratkaisuihin

Messutalon pinta- ja kiintokalusteratkaisut ovat jo toteutusvaiheessa. Päämakuuhuoneen helmi tulee olemaan walk-in-closet.

Kiireinen kevät on tuonut tullessaan mahtavia yhteistyökumppaneita mukaan messuprojektiin. MinunVALOsta tulee tyylikäs ja kodikas loft-koti.

Korkeille valkoisille seinille haluttiin kontrastia. Tätä tuo linjakas ja minimalistinen Keittiömaan musta Noblesse-keittiö. Keittiömaalta olemme saaneet osaavaa palvelua, ja suunnitteluprosessi on ollut jouheva yhdessä Anita Koposen kanssa.

Terve Talo -sertifikaatin vuoksi keittiön liesikupu piti valita tarkkaan, jotta se olisi mahdollisimman tehokas poistamaan savun ja epäpuhtauden ilmasta. Savo toimitti meille VTT:n suositteleman tyylikkään liesikuvun keittiöön.

Betoniset olivat pelastuksemme, kun wc-tiloihin kaivattiin jotakin uutta, ylellistä ja loftiin sopivaa. Betonisten altaat ovat viimeinen silaus harmonisiin WC-tiloihin. Olemme saaneet Betonisilta poikkeuksellisen ihanaa palvelua, ja yhdessä olemme miettineet juuri taloon ja tiloihin sopivat allasratkaisut.

Betoniset allas

Inaria toteuttaa meille yhden talon helmistä, päämakuuhuoneen walk-in-closetin. Vaatteet, asusteet ja kengät mahtuvat helposti tilavaan ja käytännölliseen vaatehuoneeseen, joka on myös aivan erityisen tyylikäs.

Mikkelin Asuntomessut 2017 logo

Asuntomessut järjestetään Mikkelissä 14.7.-13.8.

Lue lisää: Asuntomessut ja MinunLoft.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Messutalo MinunVALOsta tulee tyylikäs ja kodikas loft-koti – tutustu sisustusratkaisuihin

Sinun täytyy kommentoidaksesi.