Sisustus

Minna Parikka etsi kakkoskotiinsa kaiken mahdollisen vaaleanpunaisena – yhtä asiaa hän ei kuitenkaan pinkkinä löytänyt

Minna Parikan sisustusfilosofiassa asiat ovat toimivia, mutta kuorrutetta on oltava tarpeeksi. Lue Minnan tyylitunnustukset!

Juuri kakkoskodin rakennuttanut kenkäsuunnittelija Minna Parikka, 43, tunnustaa, mihin asioihin hän suhtautuu kotonaan pakkomielteisesti ja mihin hän törsää rahansa mieluiten.

Lue myös: Kenkäsuunnittelija Minna Parikalle iski paniikki, kun yritystoiminta päättyi – hetken mielijohteesta hän aloitti taloprojektin, jossa kaikki olisi vaaleanpunaista

Värini on vaaleanpunainen, koska… Se on todella voimaannuttavaja naisellinen väri, joka jakaa mielipiteitä. Siinä on samaan aikaan sekä herkkyyttä että voimakkuutta.

Sisustajana olen… Samanlainen kuin suunnittelijana. Pidän siitä, että asiat ovat toimivia, selkeitä, mutta että kuorrutetta on tarpeeksi. Sisustuksessa pitää olla osioita, jotka tekevät siitä kiinnostavaa, ettei ole vain funktionaalista. Haluan luoda yksityiskohdilla tunnetta.

En koskaan toisi kotiini… Kakkoskotini kohdalla tavoitteena oli, että tänne ei tule mitään mustaa. Kodinkoneet olivat pakollisia, koska induktioliesiä ei voi saada vaaleanpunaisena. Mitään muuta mustaa ei ole.

Törsään rahani helposti… Laatuun. Asioiden pitää olla hyvin tehtyjä, laadukkaita ja kestäviä. Olen ajatellut huvilaa suunnitellessa, että nämä asiat, jotka tänne on tuotu, on täällä ikuisesti. Niin, että ne kestävät tyttärelleni saakka.

Pakkomielteeni on… Kakkoskodissa kaikki asiat piti saada kohdilleen. En lähtenyt leikkaamaan tai oikomaan mistään, vaan talo on lähes täysin sitä, mitä visioinkin.

Rakkain esineeni on… Woodion vaaleanpunainen amme. Se on niin spesiaali. Vaaleanpunainen vessanpönttö myös.

Räväkin sisustusvalintani on… Huvilalla on paljon räväköitä juttuja, mutta olen ollut innoissani kaikesta. Se on mun juttu, että vähän kaikki on ekspressiivistä, eikä jätä kylmäksi. Esimerkiksi saunan Veto-kiuas on vaaleanpunainen.

Lue myös: Puoliksi suljettu keittiö ja kiinteä laatoitettu amme tekevät paluun – listasimme Loviisan Asuntomessujen parhaat tärpit ja sisustusideat

Kommentoi

Kommentoi juttua: Minna Parikka etsi kakkoskotiinsa kaiken mahdollisen vaaleanpunaisena – yhtä asiaa hän ei kuitenkaan pinkkinä löytänyt

Sinun täytyy kommentoidaksesi.