Sisustus Tilaajille

Peppi ja Patrik remontoivat Pepin isoisän kodin valoisaksi nuorenparin ensiasunnoksi

Pepin ja Patrikin ensimmäinen yhteinen omistusasunto löytyi kirjaimellisesti lähipiiristä. Lapsuudesta tuttu koti sai remontissa sysäyksen uuteen aikaan.

Peppi Kankkunen ja Patrik Soljasalo asuivat lapsina vain reilun kilometrin päässä toisistaan Espoossa. Siitä huolimatta he eivät koskaan tunteneet toisiaan, vaan polut yhdistyivät vasta vuonna 2014 Helsingin yöelämässä.

Ensimmäinen yhteinen vuokrakoti löytyi Töölöstä, eikä pariskunta voinut kuvitellakaan asuvansa muualla kuin kantakaupungissa. Etenkin nuorina aikuisina paluu kotikaupunkiin tuntui poissuljetulta vaihtoehdolta. Kun Pepin ukki kertoi luopuvansa Olarissa sijaitsevasta kodistaan, alkoi Peppi miettiä sen potentiaalia.

”Olen aina pitänyt rakennuksen arkkitehtuurista ja pohjasta. Muistan ajatelleeni usein ukin luona kyläillessäni, että remontilla kodista saisi tehtyä tosi makean. Siltikään en koskaan ajatellut, että tästä tulisi joskus oma kotini.”

Pepin ja Patrikin taloyhtiöstä on myyty 40 vuoden aikana asunto vain neljä kertaa. Asukkaat viihtyvät rauhallisella alueella päättyvän tien päässä ja palveluiden lähellä.
Pepin ja Patrikin taloyhtiöstä on myyty 40 vuoden aikana asunto vain neljä kertaa. Asukkaat viihtyvät rauhallisella alueella päättyvän tien päässä ja palveluiden lähellä. © Mikko Kaaresmaa

Isoisän kodin muodonmuutos

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Peppi ja Patrik remontoivat Pepin isoisän kodin valoisaksi nuorenparin ensiasunnoksi

Sinun täytyy kommentoidaksesi.