Sisustus Tilaajille

Ota värit käyttöön ja sisusta kaikki sävy sävyyn 

Luo huoneeseen harmoniaa valitsemalla vain yksi sävy, jolla maalaat kaikki seinäpinnat ja kiintokalusteet.

Pitkän valkoisen kauden jälkeen sisustukseen ovat tulleet värit. Jos värit, sävyt tai niiden yhdistely tuntuu vaikealta, voi huoneen koko sisustuksen tehdä yhden sävyn ympärille. Helpointa on aloittaa värien käyttäminen vaaleista sävyistä.

Vaaleilla sävyillä kokonaisuudesta tulee harmoninen ja rauhallinen. Vaaleatkin sävyt saavat vivahteita vuorokaudenajan ja luonnonvalon mukaan, jolloin vaikutelmasta tulee kokovalkoista elävämpi ja pehmeämpi. Etsi sopivia sävyjä värikarttojen vaaleiden joukosta. Esimerkiksi Tikkurilan värikartan hyväksi havaittuja harmonisia vaaleita ovat Laasti, Mulperi ja Piazza.

Lue myös: Harmoninen unelmakoti kasarmialueella – nuoripari rakensi talon asuntomessuille

Seinien lisäksi samalla sävyllä voi maalata myös kiintokalusteet tai listat. Koholla olevat elementit tuovat tilaan herkkää kolmiulotteisuutta. Näyttävätkin listoitukset sulautuvat seinäpintaan ja luovat räikeiden rajojen sijaan hienovaraisia visuaalisia linjoja.

Yksivärisessä sisustuksessa korostuvat erilaiset materiaalit ja tekstuurit. Yhdistelemällä erilaisia kiiltoasteita, pehmeitä ja kovia pintoja tilaan voi tuoda runsautta ja kolmiulotteisuutta.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.