Sisustus

Paras kirpputori Uudellamaalla x 5 – näiltä kirppiksiltä teet vielä sisustuslöytöjä

Haaveiletko sinäkin aina niistä huikeista kirppislöydöistä mitä sisustuslehdissä esitellään? Kokosimme sisustustoimittajan 5 kirpparivinkkiä, joissa löytöjen tekeminen edullisesti on vielä mahdollista.

Paras kirpputori yllättää hinnallaan ja laadullaan. Asun Länsi-Uudellamaalla ja rakastan löytöjen tekemistä etäämmällä pääkaupungista.

Lue myös: Mathildedal on suloinen ruukkikylä ja oiva retkikohde – nappaa parhaat vinkit kesäretkelle!

Maakuntakirppiksiltä voi yhä tehdä sellaisia löytöjä, joista olet kuullut aiemmin vain kaupunkitarinoissa.  Pistäydy siis kehäteiden ulkopuolella ja ylläty!

Sovitusnuket, vaaka ja antiikki asettuvat sovussa samaan löytöhalliin. Keskuskirppis, Lohja.
Keskuskirpputorilla on löytöjä kasapäin.
Tiikkiset kalusteet ovat nyt kysyttyjä. Kuvan senkit olivat hinnoiltaan parin sadan hujakoilla. Keskuskirppis, Lohja.

5 x paras kirpputori – sisustustoimittajan valinnat

  1. Hiiden Kirppis, Nummela/Vihti. Kirppis, jossa asioin tiheimmin. Paikasta pidetään hyvää huolta, ja siellä on aina siistiä. Ostan suurimman osan lastenvaatteista kirpputorilta käytettynä. Leikki-ikäisen vaatteen käyttöikä on niin lyhyt, että en näe millään tavalla järkeväksi ostaa uusia ja kalliita vaatteita tyypeille, jotka saavat paitaansa päivittäin tussin jälkiä tai mustikkakeittoa. Tältä itsepalvelukirppikseltä olen viimeisimpänä hankkinut tyttärelleni lisäosia Mainio-astiasarjaan pilkkahintaan. Hiiden Kirppis, Naaranpajuntie 1, Nummela.
  2. Pisara Kirppis, Selki/Vihti. Tämä vanhassa hallirakennuksessa sijaitseva kirpputori on todella sattumanvarainen aarreaitta. Yhtä lailla voit löytää Artekin tuolin pikkurahalla kuin ihania emaliastioita parilla eurolla. Hyväntekeväisyyteen tulonsa kohdistava kirpputori ei ole fiini, mutta hinnat korvaavat syrjäisen sijainnin. Eräällä kerralla löysin tuolta ihanan, suurikokoisen villamaton kympillä. Pisara Kirppis Selki, Selintie 510, Selki.
  3. Keskuskirpputori, Lohja. Talonpoikaisaarteita tai vintagekalusteita haaveilevalle tämä kirppis on oikea paikka. Itsepalveluhyllyjen rinnalla on hieman liian ahtaasti esillelaitetut kalusteet, joista voit tehdä oman löytösi. Alkuviikosta piipahtaessani olisi mukaani tarttunut neljänkympin metallinen seinänaulakko, jos minulla olisi vain ollut sellaiselle tarvetta. Silmäilin myös hopeisia ruokailuvälineitä, jotka ovat alkaneet kiehtomaan minua. Lohjan Keskuskirpputori, Asemanrinne 15, Lohja.
  4. Ruukki Kirppis, Billnäs/Pinjainen. Vanhan tiilirakennuksen päädyssä sijaitseva kirpputori. Kirpputorilla on muutama itsepalvelupöytä, mutta kalusteita on sijoiteltuna useampaan kerrokseen. Täällä tulee käytyä useammin kesäaikaan. Viimeksi käydessäni taisin ihailla useampaakin esillä ollutta tuolia. Hinnat eivät ole tuollakaan kirppiksellä kovia, ja löytämisen ilon saavuttaminen sen myötä on hyvin mahdollista. Ruukki Kirppis, Ruukintie 20, Pinjainen/Billnäs.
  5. Emmauksen Kirpputori, Tammisaari. Kesäkohteeni mökkikunnassani. Tänne ajelemme joka kesä, koska aina löytyy jotain kivaa. Yleensä ostan astioita, tauluja tai muita pienesineitä. Täällä on myös kivasti edullisia huonekaluja ja mattoja esillä. Viime kesänä löysin ihanan tiikkivadin, joka oli kuin suoraan Tanskasta verstaalta tullut. Hintaa tuolla kaunottarella oli vain 3 euroa. Emmaus Kirpputori, Mäntynummentie 18, 10600 Tammisaari.
Ruskeat lääkepullot hakeutuvat kirppishaukan koriin. Kuva Pisara Kirppikseltä.
Kirkas lasiastia on aina hyvä hankinta kotiin. Kuva Pisara Kirppikseltä.

Lue myös: Kirppislöytöjä mökille

Kommentoi

Kommentoi juttua: Paras kirpputori Uudellamaalla x 5 – näiltä kirppiksiltä teet vielä sisustuslöytöjä

En kerrro

Typerä ilmoitus kaiken kaikkiaan! Puhelinnumerot ilmoituksen paikkoihin on kaiketi salaisia kun niitä ei mainoksessa mainita, ei näin muut toimi!

Sinun täytyy kommentoidaksesi.