Sisustus Tilaajille

Pupulandian Jenni Rotosella on taidetta jokaisella seinällä ja lähes jokaisella pöytäpinnalla: ”Ilman värejä ja tauluja koti näyttää keskeneräiseltä”

Monien muuttojen sävyttämä lapsuus on saanut vaikuttaja Jenni Rotosen haaveilemaan pysyvämmästä kodista. Kalliossa sijaitsevan asunnon sydämessä on taide ja rakkaat vintagelöydöt.

Tuon taulun me hankimme. Näin perheenisä päätti pitkän harkinnan jälkeen. Kahden pienen lapsen perheessä olisi ollut rahalle muutakin käyttöä, mutta tummanpuhuva akvarellityö oli vanhempien mielestä joka pennin arvoinen.

Perheen vanhin lapsi Jenni Rotonen muistaa teoksen hyvin. Se kulki mukana, kun perhe muutti isän työn perässä ympäri Suomea.

”Koska olemme muuttaneet lapsuudessani monta kertaa, taulut ovat olleet minulle rakkaita kodin kiintopisteitä”, Jenni kertoo.

Nyt Jenni asuu avopuolisonsa kanssa Kalliossa 89 neliön kerrostaloasunnossa, jossa taidetta on jokaisella seinällä ja lähestulkoon jokaisella pöytäpinnalla. On lasitaidetta, keramiikkaa, maalauksia ja grafiikkaa. Kaikkiin teoksiin liittyy jokin tarina.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Pupulandian Jenni Rotosella on taidetta jokaisella seinällä ja lähes jokaisella pöytäpinnalla: ”Ilman värejä ja tauluja koti näyttää keskeneräiseltä”

Sinun täytyy kommentoidaksesi.