Sisustus Tilaajille

Roman näkee äänet väreinä ja se on vaikuttanut kodin sisustamiseen – lampunkatkaisijasta lähtee ruosteenpunainen f-sointu

Romanin ja Ninan kerrostalokoti on suunnittelijan testialusta uusille tuotteille ja alati muutoksessa oleva näyte kädentaidoista. Makuuhuoneen makuuhuoneen yakisugi-rimoitus vaati useamman viikon työtunnit.

Makuuhuoneen seinää peittää japanilaisella yakisugi-tekniikalla elävä­pintaiseksi poltettu puurimoitus. Valo virtaa vapaasti mittojen mukaan teetetyn lasiseinän läpi olohuoneeseen, josta löytyy lisää kustomoituja ratkaisuja.

Roman Woode ja Nina Luostarinen tietävät mistä pitävät, eivätkä ole kodissaan tyytyneet standardiratkaisuihin. Pariskunta löysi asunnon, kun se oli vielä rakenteilla. Onnekseen he ehtivät rakennusvaiheessa vaikuttamaan moniin ratkaisuihin – ja ne mihin eivät ennättäneet vaikuttaa, he urakoivat myöhemmin omin käsin mieluisiksi.

”Muutimme kolme päivää ennen joulua ja aatonaattona Roman alkoi rakentaa olohuoneen ja makkarin välistä lasiseinää. Joulukuusi loisti omalla paikallaan, mutta katosta roikkui piuhoja”, Nina nauraa.

Lue myös: Seinänkokoinen Venus ja taidetta kaikkialla – taiteilija Veera Sorrin kodissa on hallittu kaaos

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Roman näkee äänet väreinä ja se on vaikuttanut kodin sisustamiseen – lampunkatkaisijasta lähtee ruosteenpunainen f-sointu

Sinun täytyy kommentoidaksesi.