Sisustus

Sisustatko samalla tavalla kuin muut Kotilieden lukijat? Testaa, kuinka suomalainen sisustusmakusi on! 

Löytyykö sinunkin nurkista Iittalan Kivet ja Marimekon Oivat? Nyt selvitetään, kuinka samanlainen sisustusmaku sinulla on muihin suomalaisiin verrattuna. 

Ei ole sattumaa, että monista suomalaiskodeista löytyvät samat kipot, kupit ja kalusteet. Laurean yliopettaja Kaisa Hytönen on aiemmin kertonut Kotiliedelle, että tutkimusten mukaan ihmiset alkavat pitää viehättävinä asioita sen perusteella, mistä muut pitävät.

”Eri mieltä oleminen koetaan sosiaaliseksi virheeksi, siitä tulee epämukava olo. Omilla valinnoilla halutaan viestittää joukkoon kuulumista”, Hytönen sanoo.

Lue myös: Löytyykö sinunkin kotoasi Lokki-valaisin ja Arabian astiasto? Tutkija selittää, miksi sisustamme kotejamme samoilla tavoilla kuin muutkin

Laadimme leikkimielisen testin, jolla voit testata, sisustatko kotiasi samalla tavoin kuin muut Kotilieden lukijat. Kun klikkaat omaa vastaustasi, näet reaaliajassa, mitä muut lukijat ovat vastanneet ja millainen sisustaja olet heihin verrattuna.

Sisustatko samalla tavoin kuin muut? Vastaa 7 kysymykseen

Kommentoi

Kommentoi juttua: Sisustatko samalla tavalla kuin muut Kotilieden lukijat? Testaa, kuinka suomalainen sisustusmakusi on! 

Ei lauma sielu.

Ei kiinnosta haalia sellaista mitä ei halua. Jos toisilla on minulla ei tarvitse.

Sinun täytyy kommentoidaksesi.