Sisustus

Van Goghin maalaukset siirtyivät tapetteihin – katso henkeäsalpaavat kuvat

Tapeteissa vallalla on nyt maalauksellisuus. K-Raudan uudessa tapettimallistossa näkyy Vincent Van Goghin siveltimenjälki.

Van Gogh -tapetit on BN Wallsin uusi tapettimallisto, joka hyödyntää taiteilija Vincent Van Goghin tuotantoa. Van Gogh oli tunnettu paitsi traagisesta elämästään myös monista maailmanhistoriaan jääneistä maalauksistaan. Häntä pidetään yhtenä tärkeimmistä europpalaisista kuvataiteilijoista, ja hänen työnsä ovat maailmankuuluja. Omaleimainen värien käytö, näkyvät ja voimakkaat siveltimen vedot ja kukka-aiheet toistuvat usein Van Goghin maalauksissa.

Uusi Van Goghin teoksiin perustuva tapettimallisto koostuu tarkoin valituista otoksista mestarin pidetyimmistä teoksista. Näyttäviä kukkakuoseja sisältävä mallisto on huolellisesti suunniteltu ja toteutettu yhteistyössä Amsterdamissa sijaitsevan Van Gogh -museon kanssa.

Lue myös: Matissen maalaukset inspiroivat sisustajaa

Van Gogh -tapetit
Näyttävän punaisen tapetin pinnassa näkyvät siveltimen vedot.

Van Gogh -tapetit: Itämaisia vaikutteita

Van Gogh -malliston tapeteissa näkyy vahvasti myös ripaus Kaukoidän eksotiikkaa. Vincent Van Gogh rakasti japanilaista taidetta ja erityisesti kukkia. Kukat nousevat vahvasti esille myös tapettikuoseissa. Kukka-aiheet näkyvät hänen töissään niin maljakossa olevina kukkina kuin kukkivina niittyinäkin. Keväiset kirsikka ja -omenapuut tuovat herkkyyttä ja vaaleaa, seesteistä tunnelmaa voimakkaampien kuosien ja väritysten rinnalle.

Van Gogh -tapetit
Kaunis harmaa tapetti luo huoneeseen rauhoittavan tunnelman.

Van Gogh-tapeteissa vahvoja värejä

K-Raudassa yksinmyynnissa oleva kokoelma on täynnä rohkeita, mutta kuitenkin luontevia värejä ja sisustukseen sopivia värejä: voimaannuttavaa punaista, rahoittavaa vaalean sinistä, tyylikästä ja ajatonta harmaata, elinvoimaista vihreää sekä monia muita ihastuttavia sävyjä. Jokainen sisustaja löytää mallistosta taatusti oman suosikkinsa.

Van Gogh -tapetit
Vihreä peltoa kuvaava tapetti luo sisustukseen ajattoman vaikutelman.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Van Goghin maalaukset siirtyivät tapetteihin – katso henkeäsalpaavat kuvat

Sinun täytyy kommentoidaksesi.