Vappu Pimiän suosikkikohteet Porin asuntomessuilla – Tutustu ainakin näihin!

Trendikäs puu ja kotimainen suunnittelu yhdistävät Vappu Pimiän suosikkikohteita Porin asuntomessuilla. Näitä et halua missata!

Tänä vuonna asuntomessuilla nähdään toinen toistaan hurmaavampia kohteita. Jos et ehdi tutustua niihin kaikkiin, kannattaa ainakin käydä kurkkaamassa juontaja ja yrittäjä Vappu Pimiän suosikkikohteet!

Lue myös: Porin asuntomessut – parhaat vinkit!

Kohde 26 Talo Haltiatar

Porin asuntomessut, parhaat kohteet, vappu pimiän suosikkikohteet, Vappu Pimiä, asuntomessut, asuntomesut 2018, Talo Haltiatar, Vappu Pimiän suosikki

6 h + k + työstudio + ulkos + ak, 224,5 m²

Aistiesteetön ja ekologinen kohde huokuu puupintoja ja suloisia yksityiskohtia. Portaiden alle on rakennettu lapsille satumaja, sadonkorjuuparveke toimii hyötypuutarhana ja erillinen saunarakennus kutsuu rentoutumaan. Talon arkkitehtuuri on saanut vaikutteita Suomen Luontokeskus Haltiasta

Vappu Pimiän kommentti: ”Tykkään kohteen avaruudesta, huonekorkeus on vaikuttava. Lisäksi puu on materiaalina tehnyt uuden tulemisen ja tämän kohteen puupinnat ovat upean näköisiä. Alakerran walk-in closetista olen hyvällä tavalla kateellinen!”

Lue myös Dekon juttu: Porin asuntomessut: 15 tärppiä puun ystävälle & ota kodenumerot muistiin 

Kohde 16 Bunkkeri

Porin asuntomessut, parhaat kohteet, vappu pimiän suosikkikohteet, Vappu Pimiä, asuntomessut, asuntomesut 2018, Bunkkeri, Vappu Pimiän suosikki

4 h + k+ s + av, 200 m² + liiketila 80 m²

Shellin entiseen asuin- ja autovajarakennukseen remontoitu kohde ilahduttaa ainutlaatuisuudellaan. Yli 80 vuotiaassa talossa on yhdistelty mielenkiintoisella tavalla eri aikakausien tyylejä.

Sisustuksessa on käytetty nuorten suomalaisten muotoilijoiden huonekaluja ja prototyyppejä. Lisäksi kohteessa on muun muassa ainutlaatuiset 1800-luvun kierreportaat, jotka on ostettu huutokaupasta Iso-Britanniassa.

Vappu Pimiän kommentti: ”Asunnon tiilipinnat tekivät vaikutuksen. Myös porrasratkaisut ovat omaperäisiä ja ne on pieteetillä laitettu. Keittiössä jäin miettimään säilytystiloja. Kokkaavana ihmisenä pohdin, mihin kaikki tarvikkeet mahtuvat.”

Lue myös: Mitä tehdä Porissa? 10 vinkkiä: kahvilat, nähtävyydet, ostokset

Dekon kesähuone

deko, asuntomessut, vappu pimiän suosikkikohteet, asuntomessut porissa, kesähuone, dekon kesähuone, hitaat aamut

Sijaitsee Deko-kontissa näyttelyalueella 6

Dekon kesähuone -sisustuskilpailun voittaja, AT HOME -blogin kirjoittaja ja sisustusartesaani Jaana Karhu inspiroitui hitaista aamuista ja suunnitteli konttiin nurkkauksen, jossa päivää voi aloitella rauhassa. Kaikki huoneen kalusteet ovat Alvar Aallon suunnittelemia.

Vappu Pimiän kommentti: ”Suunnittelija on hienosti tavoittanut sen tunnelman, jota lähti hakemaan kesähuoneeseen. Huoneen nurkasta löytyvä Alvar Aallon puusermi herätti mielenkiintoni. Se voisi olla toimiva tilanjakaja vaikka lastenhuoneessa. Kaunis tapetti tuo pieneen huoneeseen tilan tuntua.”

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Vappu Pimiän suosikkikohteet Porin asuntomessuilla – Tutustu ainakin näihin!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X