Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Alexander Stubbin banaanipannukakku

Alexander Stubbin banaanipannukakku on hänen itse kehittelemänsä kolmen raaka-aineen terveellinen aamiainen. Ota testiin helppo herkku, jolla tuore tasavallan presidentti aloittaa aamunsa!

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
1  annos

Ainekset

Alexander Stubbin banaanipannukakku

  • 1 banaani
  • 2 kananmunaa
  • 1 dl kaurahiutaleita
  • 2 rkl oliiviöljyä paistamiseen

Valmistusohje

Alexander Stubbin banaanipannukakku valmistuu helposti näin:

  1. Riko kulhoon kananmunat. Vatkaa munien rakenne rikki haarukalla.
  2. Muussaa banaani toisessa astiassa. Lisää banaanimössö munien joukkoon.
  3. Lisää taikinaan kaurahiutaleet. Sekoita tasaiseksi.
  4. Lisää lämpimälle pannulle runsaasti oliiviöljyä. Paista taikinasta yksi iso pannukakku tai monta pientä lettua. Iso lettu kannattaa kääntää lautasen avulla, jotta se ei hajoa.
  5. Tarjoile banaanipannukakku esimerkiksi maapähkinävoin, luonnonjogurtin, marjojen, pähkinöiden tai hunajan kera.
Alexander Stubbin banaanipannukakku
Alexanderin banaanipannukakku on terveellinen, mutta maistuva aamupala. © Alina Koskela

Lue myös Anna.fi: Gluteeniton banaanileipä, pehmeät banaanipannarit + 6 muuta mehevää ideaa, joihin tummuneet banaanit voi hyödyntää


Kommentoi

Kommentoi juttua: Alexander Stubbin banaanipannukakku

ARSILI

Mistä noita ohjeessa mainittuja kanamunia saa? Meilläpäin on vain kananmunia.

Ulla / Kotilieden toimitus

Heippa,

kiitos tarkkasilmäisyydestä! Pois tipahtanut n-kirjain on nyt lisätty juttuun.

T. Ulla toimituksesta

Sinun täytyy kommentoidaksesi.