Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Banaanirahka

Banaanirahka on koko perheen suosikki, jolle vanilja antaa suloisen makuvivahteen. Tarjoa rahka jälkiruokana tai välipalana.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

Banaanirahka

  • 250 g maitorahkaa
  • 2 rkl sokeria
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 2 banaania
  • 2 dl vispikermaa

Valmistusohje

Banaanirahka valmistuu helposti näin:

  1. Laita purkki eli 250 grammaa maitorahkaa kulhoon. Sekoita joukkoon kaksi ruokalusikallista sokeria ja teelusikallinen vaniljasokeria.
  2. Kuori ja paloittele kaksi banaania. Lisää ne rahkan joukkoon.
  3. Kaada kaksi desilitraa vispikermaa toiseen kulhoon. Vaahdota sähkövatkaimella kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kermavaahto banaanirahkan joukkoon. Tarjoa banaanirahka heti tai laita jääkaappiin tekeytymään.

Vinkki! Vaihda hedelmiä ja valmista raikas hedelmärahka.

banaanirahka

Lue myös Anna.fi: Mangorahka


Kommentoi

Kommentoi juttua: Banaanirahka

Sinun täytyy kommentoidaksesi.