
Banaanirahka
Banaanirahka on koko perheen suosikki, jolle vanilja antaa suloisen makuvivahteen. Tarjoa rahka jälkiruokana tai välipalana.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
- Munaton
Ainekset
Banaanirahka
- 250 g maitorahkaa
- 2 rkl sokeria
- 1 tl vaniljasokeria
- 2 banaania
- 2 dl vispikermaa
Valmistusohje
Banaanirahka valmistuu helposti näin:
- Laita purkki eli 250 grammaa maitorahkaa kulhoon. Sekoita joukkoon kaksi ruokalusikallista sokeria ja teelusikallinen vaniljasokeria.
- Kuori ja paloittele kaksi banaania. Lisää ne rahkan joukkoon.
- Kaada kaksi desilitraa vispikermaa toiseen kulhoon. Vaahdota sähkövatkaimella kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kermavaahto banaanirahkan joukkoon. Tarjoa banaanirahka heti tai laita jääkaappiin tekeytymään.
Vinkki! Vaihda hedelmiä ja valmista raikas hedelmärahka.
Lue myös Anna.fi: Mangorahka
Kommentoi
Kommentoi juttua: Banaanirahka