
Banaani-viikunakakku blenderissä
Banaani-viikunakakku blenderissä on uusi hitti! Kaikki ainekset surautetaan tehosekoittimessa. Vegaaniseen banaani-viikunakakkuun voit mainiosti käyttää tummuneita, ylikypsiä banaaneja.
- Valmistusaika
- yli 60 min
- Annosmäärä
- 12 annosta
- Laktoositon
- Maidoton
- Munaton
- Vegaaninen
Ainekset
Banaani-viikunakakku
- 200 g pehmeitä, kuivattuja viikunoita
- 3 kypsää banaania kuorittuna
- 1 tk (320 g) kondensoitua kookosmaitoa
- 1 dl rypsiöljyä
- 1 rkl valkoviinietikkaa
- 5 dl vehnäjauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
- 1 tl ruokasoodaa
Banaani-viikunakakku, kuorrutus
- 150 g vegaanista tuorejuustoa (esim. Oatly)
- 2 rkl vaahterasiirappia
- 1 rkl tomusokeria
Banaani-viikunakakku, koristelu
- 4 tuoretta viikunaa
- ½ dl kuivattuja banaanilastuja
- rosmariinitupsuja
Vuokaan
- 1 rkl rypsiöljyä tai vuokasprayta
Kommentoi
Kommentoi juttua: Banaani-viikunakakku blenderissä