Reseptit
alle 30 min
4

Annan avokadopasta

Huippusuosittu avokadopasta on helppo ja maukas ateria. Viimeistele pasta-annos parmesaaniraasteella ja nauti heti.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Paahdetut tomaatit

rasia miniluumutomaatteja
2 valkosipulinkynttä
1 mieto chili
tilkka (avokado)öljyä
pari pyöräystä merisuolaa myllystä
muutama pyöräys mustapippuria myllystä
1 tl ruokosokeria
muutama basilikan oksa
Avokadot
2 kypsää avokadoa
2 limetin mehu ja 1 tl raastettua kuorta
pari pyöräystä merisuolaa myllystä
muutama pyöräys mustapippuria myllystä
tilkka (avokado)öljyä
silputtuja basilikan oksia

Pasta

noin 400 g spagettia
vettä
suolaa

Pinnalle

noin 50 g parmesaaniraastetta

Valmistusohje

Annan avokadopasta

1. Halkaise tomaatit ja lado ne uunipellille. Poista chilistä siemenet. Silppua chili ja valkosipulinkynnet tomaattien päälle. Lisää öljy, mausteet ja basilikat. Paahda 225 asteessa 15 minuuttia.

2. Tomaattien paahtuessa valmista avokadoseos. Halkaise avokadot ja poista kivi. Kuutioi avokado kuoreensa ja koverra palat lusikalla kuoresta. Mausta avokadokuutiot hyvin pestyn limetin raastetulla kuorella ja mehulla, suolalla, pippurilla, öljyllä ja basilikalla. Sekoita ainekset ja anna maustua, kunnes pasta on valmista.

2. Kuumenna pastavesi kiehuvaksi. Mausta suolalla ja taivuta spagetti veteen. Keitä pasta juuri ja juuri kypsäksi. Valuta pasta ja annostele lautasille.

3. Lusikoi pastan päälle avokadoseosta ja paahdettuja tomaatteja. Ripota pasta-annosten pinnalle parmesaaniraastetta. nauti heti.

Avainsanat

Avainsanat: Sesongit ja teemat: Ruokavalio: Ateriatyyppi: Raaka-aineet:

Keskustelu

Kommentoi juttua: Annan avokadopasta

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X