Avokado-tomaattisalsa
Avokado-tomaattisalsa on mitä mainioin grillipihvin tai broilerileikkeen kaveri.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
- Kevyt
- Laktoositon
- Maidoton
- Munaton
- Vegaaninen
Ainekset
- 250 g kirsikkatomaatteja
- 2 kypsää avokadoa
- ½ punasipuli
- 3-4 valkosipulinkynttä
- 2-3 rkl silputtua tuoretta korianteria
- (½ chili)
- 1 limetin mehu
- ½ tl suolaa
- ripaus mustapippuria
Valmistusohje
- Halkaise tomaatit ja poista niistä siemenet. Leikkaa tomaattiliha mahdollisimman pieniksi kuutioiksi. Tee sama avokadoille. Hienonna sipuli, valkosipuli ja korianteri. (Jos kaipaat salsaan tulisuutta, hienonna joukkoon myös puolikas chili. )
- Sekoita kasvikset keskenään.
- Mausta salsa vastarouhitulla mustapippurilla, limetinmehulla ja suolalla.
- Anna salsan maustua hetki jääkaapissa ennen tarjoilua.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Avokado-tomaattisalsa