
Appelsiinirahka
Appelsiinirahka on helppo, nopea ja ihanan raikas. Se valmistuu vaahtoutuvasta vaniljakastikkeesta, maitorahkasta ja tuoreista appelsiineista. Raikas jälkiruoka sopii sitruskauden helpoksi herkuksi.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 6 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
- Munaton
Ainekset
Appelsiinirahka
- 3 appelsiinia
- 2 ½ dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
- 500 g maitorahkaa
- ½ dl sokeria
Valmistusohje
Appelsiinirahka valmistuu helposti näin:
- Leikkaa kolme appelsiinia kalvottomiksi lohkoiksi.
- Sekoita 250 grammaa maitorahkaa, puoli desilitraa sokeria ja appelsiinilohkot.
- Vaahdota tölkki vaahtoutuvaa vaniljakastiketta ja kääntele vaahto varovasti rahkaseoksen joukkoon.
Vinkki! Tarjoa appelsiinirahka brunssipöydässä raikkaan mimosan kera.
Lue myös Anna.fi: Appelsiiniriisi
Kommentoi
Kommentoi juttua: Appelsiinirahka