Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Appelsiinirahka

Appelsiinirahka on helppo, nopea ja ihanan raikas. Se valmistuu vaahtoutuvasta vaniljakastikkeesta, maitorahkasta ja tuoreista appelsiineista. Raikas jälkiruoka sopii sitruskauden helpoksi herkuksi.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
6  annosta

Ainekset

Appelsiinirahka

  • 3 appelsiinia
  • 2 ½ dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
  • 500 g maitorahkaa
  • ½ dl sokeria

Valmistusohje

Appelsiinirahka valmistuu helposti näin:

  1. Leikkaa kolme appelsiinia kalvottomiksi lohkoiksi. 
  2. Sekoita 250 grammaa maitorahkaa, puoli desilitraa sokeria ja appelsiinilohkot.
  3. Vaahdota tölkki vaahtoutuvaa vaniljakastiketta ja kääntele vaahto varovasti rahkaseoksen joukkoon. 

Vinkki! Tarjoa appelsiinirahka brunssipöydässä raikkaan mimosan kera.

appelsiinirahka

Lue myös Anna.fi: Näin teet maukkaan appelsiiniriisin


Kommentoi

Kommentoi juttua: Appelsiinirahka

Sinun täytyy kommentoidaksesi.