
Banaani-taateliraakakakku
Ilman uunia, maitoa, valkoista sokeria ja vehnää syntyy joulun herkullisin raakakakku. Siinä maistuu banaanin ja taatelin suussa sulava yhdistelmä.
- Valmistusaika
- yli 60 min
- Annosmäärä
- 12 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
- Laktoositon
- Maidoton
- Munaton
- Vegaaninen
Ainekset
Banaani-taateliraakakakku:
- 3 dl pekaanipähkinöitä
- 8 puolikuivattua taatelia
- 1 rkl raakakaakaojauhetta
Täyte:
- 3 dl liotettuja cashew- pähkinöitä
- 2 kypsää banaania
- 1 dl raakakaakaojauhetta
- ½ dl agavesiirappia
- ½ dl sulatettua kookosöljyä
- 1 tl piparkakkumaustetta
TAATELITRYFFELIT:
- 14 puolikuivattua taatelia
- 1 dl pekaanipähkinöitä
- 2 rkl raakakaakaojauhetta
- 1-2 tl vettä
TRYFFELEIDEN PINNALLE:
- raakakaakaojauhetta tai lakritsijauhetta
Kommentoi
Kommentoi juttua: Banaani-taateliraakakakku