Banaani-taateliraakakakku
Banaani-taateliraakakakku tehdään ilman uunia, maitoa, valkoista sokeria ja vehnää. Joulun herkullisimmassa kakussa maistuu banaanin ja taatelin suussa sulava yhdistelmä.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Banaani-taateliraakakakku:
3 dl
pekaanipähkinöitä
8
puolikuivattua taatelia
1 rkl
raakakaakaojauhetta
Täyte:
3 dl
liotettuja cashew- pähkinöitä
2
kypsää banaania
1 dl
raakakaakaojauhetta
1/2 dl
agavesiirappia
1/2 dl
sulatettua kookosöljyä
1 tl
piparkakkumaustetta
TAATELITRYFFELIT:
14
puolikuivattua taatelia
1 dl
pekaanipähkinöitä
2 rkl
raakakaakaojauhetta
1-2 tl
vettä
TRYFFELEIDEN PINNALLE:
raakakaakaojauhetta tai lakritsijauhetta
Keskustelu
Kommentoi juttua: Banaani-taateliraakakakku