
Broileri-pistaasisalaatti
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 0 annosta
- Gluteeniton
- Maidoton
Ainekset
- 50 g pistaaseja
- suolaa
- mustapippuria myllystä
- 4 broilerin rintapalaa
- 2 rkl oliiviöljyä
- 50 g salaatti- tai salottisipulia
- 1 Roomansalaatti
kastike:
- 1 salaatti- tai salottisipuli
- 1 valkosipulinkynsi
- 1 avokado (kypsä)
- 3 rkl oliiviöljyä
- 3 rkl limettimehua
- 1 rkl vettä
Valmistusohje
- Kuumenna uuni 200 asteeseen. Sekoita pähkinöihin suolaa ja pippuria. Painele broileripaloja pähkinäseokseen. Kuumenna ruokalusikallinen öljyä pannussa ja paista broileripaloja öljyssä pari minuuttia molemmin puolin.
- Nosta broileripalat uunivuokaan ja työnnä paksuimpaan kohtaan lihalämpömittari. Kypsennä uunissa viitisentoista minuuttia, kunnes lihan sisälämpötila on 71 astetta ja lihasneste on kirkasta.
- Kuumenna loppuöljy pinnoitetussa pannussa. Ruskista pannussa silputtu sipuli, joka on maustettu suolalla ja pippurilla.
- Vuoraa neljä lautasta salaatinlehdillä. Valmista kastike soseuttamalla ainekset tehosekoittajassa. Viipaloi broileripalat ja asettele ainekset lautasille. Tarjoa kastikkeen kanssa.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Broileri-pistaasisalaatti