Broileria herukkakastikkeen kera
Broileria herukkakastikkeen kera on tyylikäs, mutta helppotekoinen ateria. Broilerin lisukkeeksi sopii salaatti, jonka joukossa on tuoreita mustaherukoita.
- Valmistusaika
- 30-60 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
- Laktoositon
- Maidoton
- Munaton
Ainekset
Broileri:
- 4 broilerin rintafileetä
- öljyä tai voita
- 3 valkosipulinkynttä
- suolaa ja mustapippuria myllystä
- rakuunanoksa
- puolen sitruunan mehu
- 1 dl vettä
Kastike
- 5 dl mustaherukkamehua
- 2 dl sokeria
- broilerin kypsennysliemi
Valmistusohje
1. Ota broilerin fileepalat huoneenlämpöön noin tunti ennen paistamista. Ruskista fileet paistokasarissa, mausta ja kaada vesi pannulle. Anna hautua kannen alla noin 15 minuuttia.
2. Mittaa mehu ja sokeri laakeaan pannuun. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä hiljalleen noin 15 minuuttia. Kaada broilerien kypsennysliemi joukkoon ja kuumenna, kunnes seos sakenee. Tarjoa broilerin kastikkeena.
Kokeile myös muita maukkaita broileriruokia: Gremolatabroileri Valkosipulibroileri Välimeren broileri Ruoka.fi: Broilerivartaat ja sitruksinen juuressalaatti
Kommentoi
Kommentoi juttua: Broileria herukkakastikkeen kera