Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Chorizopasta

Chorizopasta on nopea valmistaa, sillä kastikkeeseen tulee vain kolme raaka-ainetta. Chorizo on niin mausteista, ettei lisämausteita tarvita.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

Chorizopasta

  • 300 g spagettia tai muuta pastaa
  • 1 pkt (230 g) kypsää chorizomakkaraa
  • 1 keltasipuli
  • 1 tlk (400 g) säilykekirsikkatomaatteja

Päälle

  • 40 g parmesaanijuustoa

Valmistusohje

Katso videolta, miten chorizopasta valmistetaan:

Chorizopasta valmistuu helposti näin:

  1. Laita pasta kiehumaan. Keitä pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Hienonna sipuli ja leikkaa makkarat noin parin sentin paloiksi.
  3. Kuullota sipulit isolla pannulla oliiviöljyssä. Lisää sitten makkarat pannulle ja paista pari minuuttia.
  4. Lisää pannulle tölkillinen säilykekirsikkatomaatteja ja anna kastikkeen kiehua välillä sekoittaen 5-10 minuuttia.
  5. Kun pasta on kypsää, kaada keittovesi pois ja kaada pasta pannulle kastikkeen joukkoon. Sekoita kastike ja pasta.
  6. Raasta parmesaanijuusto. Tarjoile pasta heti parmesaanijuustoraasteen kera.

Vinkki! Voit käyttää pastaan myös raakaa chorizomakkaraa. Pullauta makkara paloissa ulos kuorestaan ja anna makkarapalojen kypsyä pannulla ennen kirsikkatomaattien lisäämistä.

Vinkki! Katso myös 6 muuta herkullista chorizoreseptiä.

Chorizopasta.
Chorizopasta on herkullinen ja täyttävä ruoka, joka sopii niin arkeen kuin juhlaan. © Anni Reenpää

Lue myös Anna.fi: Pasta carbonara eli miilunpolttajan spagetti


Kommentoi

Kommentoi juttua: Chorizopasta

Sinun täytyy kommentoidaksesi.