Chorizopasta
Chorizopasta on nopea valmistaa, sillä kastikkeeseen tulee vain kolme raaka-ainetta. Chorizo on niin mausteista, ettei lisämausteita tarvita.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Munaton
Ainekset
Chorizopasta
- 300 g spagettia tai muuta pastaa
- 1 pkt (230 g) kypsää chorizomakkaraa
- 1 keltasipuli
- 1 tlk (400 g) säilykekirsikkatomaatteja
Päälle
- 40 g parmesaanijuustoa
Valmistusohje
Katso videolta, miten chorizopasta valmistetaan:
Chorizopasta valmistuu helposti näin:
- Laita pasta kiehumaan. Keitä pakkauksen ohjeen mukaan.
- Hienonna sipuli ja leikkaa makkarat noin parin sentin paloiksi.
- Kuullota sipulit isolla pannulla oliiviöljyssä. Lisää sitten makkarat pannulle ja paista pari minuuttia.
- Lisää pannulle tölkillinen säilykekirsikkatomaatteja ja anna kastikkeen kiehua välillä sekoittaen 5-10 minuuttia.
- Kun pasta on kypsää, kaada keittovesi pois ja kaada pasta pannulle kastikkeen joukkoon. Sekoita kastike ja pasta.
- Raasta parmesaanijuusto. Tarjoile pasta heti parmesaanijuustoraasteen kera.
Vinkki! Voit käyttää pastaan myös raakaa chorizomakkaraa. Pullauta makkara paloissa ulos kuorestaan ja anna makkarapalojen kypsyä pannulla ennen kirsikkatomaattien lisäämistä.
Vinkki! Katso myös 6 muuta herkullista chorizoreseptiä.
Lue myös Anna.fi: Pasta carbonara eli miilunpolttajan spagetti
Kommentoi
Kommentoi juttua: Chorizopasta