Reseptit
4
Kiitos

Cobbin salaatti

Salaattiko muka kevyttä ja tylsää syötävää? Höpsistä! Ruokaisa cobbin salaatti syntyy paistetusta broilerista, keityistä kananmunista, avokadosta, sinihomejuustosta ja salaatista. Alkukesän kunniaksi cobbin salaattiin lisätään myös tuoreita marjoja ja paahdettuja manteleita.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Cobbin salaatti:

400 g broilerin fileesuikaleita
2 rkl öljyä
1 tl suolaa
0,5 tl rouhittua mustapippuria
4 kananmunaa
2 avokadoa
100 g paahdettua kuorimatonta mantelia
125 g vadelmia
125 g karhunvatukoita
2 dl sinihomejuustomurua
salaattipohja (jääsalaatti, vuonankaalia, punasalaattia)

Valmistusohje

1. Ota broilerit huoneenlämpöön hyvissä ajoin. Paista broilerit öljyllä paistinpannulla kullanruskeiksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Laita sivuun odottamaan.

2. Laita kananmunat kattilaan, kaada vesi päälle ja keitä 10 minuuttia. Kaada vesi pois ja jäähdytä kylmän veden alla. Kuori ja leikkaa kuutioiksi.

3. Halkaise avokadot, ota kivi pois ja lusikoi hedelmäliha. Leikkaa kuutioiksi, pirskottele pintaan sitruunamehua, jotta avokado ei tummu.

4. Kokoa salaatti vadille. Laita pohjalle pestyä, kuivattua ja revittyä salaattia. Asettele jokainen raaka-aine omaan ryhmään haluamallasi tavalla. Pirskottele cobbin salaatin päälle hyvää oliiviöljyä.

Kokeile myös muita ruokaisia salaattireseptejä:
Lohi-papusalaatti
Kasvis-nuudelisalaatti
Munakokkeli-kasvissalaatti
Ruoka.fi: Panzanellasalaatti

Keskustelu

Kommentoi juttua: Cobbin salaatti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X